37 évesen az a legfontosabb neki hogy részeg lehessen. Ez normális dolog?
Az egyik rokonom azért akar legkésőbb márciusig terhes lenni, hogy Szilveszterkor be tudjon rúgni. Addigra úgy számolja meg lenne a gyerek, és akkor már nyugodtan ihat. Most ez milyen már?
Első gyerek lesz amúgy.
Nem. Nem kell gyerek. Ha 37 évesen még be akar rúgni, nem kell neki gyerek. Előre sajnálom szegény gyereket. Gyerekkel ne rúgjon be, sőt szerintem igazából az is elég szánalmas dolog, ha gyerek nélkül akar berúgni. Egy részeg nő, pláne egy részeg FELNŐTT nő valami egészen visszataszító dolog. De ez az én véleményem, és én sosem voltam valami nagy ivó, sosem láttam a szépséged a részegségben, na mindegy. De ez semmiféleképpen se normális. Még ha viccből mondja is gáz.
19/l
Elmondom én hogyan látom:
37 éves még éppen benne van a gyerekvállalási korban
Ha egy gyerek útnak indul, egy nő évekig kiesik a társadalomból. Komolyan. Lehet ezt vétózni, de a gyermektelen barátok elkopnak. Nekem két év óta először sikerült barátságot ápolni, mivel egy régi barátnőm a következő szintre lépett, pár hónapja szült.
Egy utolsót bulizna. Olyan ez mint a lánybúcsú, vagy legénybúcsú.
Az, hogy gondol már most a megszületendő gyerekére, szép dolog. Tudja jól, hogy terhesen nem szabad inni, ami a magzat érdeke! Ha annyira sz@r nő lenne, tojna magasról arra, hogy terhes, és bulizna úgy.
Igazából mindenkinek fejben dől el, mit tesz, hogy akar élni, mit akar csinálni.
Én leginkább a válaszadókon döbbenek meg, hogy jelzőkkel illetnek embereket, ítélkeznek, minősítenek, stb stb.
Egyébként meg valahol mégis érzek egy kis felelősségteljességet. Ugyanis a gyerekvállalás után akar berúgni, nem terhesen :D
Valahol ez értékelendő. És hát istenem, emberek vagyunk, az vesse az első követ az illetőre, aki még sosem csípett be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!