Mit csináljak, a nevelőapám állandóan bunkón viselkedik velem?
Mindenbe beleköt, piszkálódik és ha mondok neki vmit akkor még én vagyok a szemtelen, mert hogy merem én ezt megcsinálni vele?! Néha megkérdezi, hogy vagyok, mit csináltam ma meg a hasonló sablon szövegek és aznap tök kedves, de másnap meg jön a piszkálódás. Már anya is beszélt vele, hogy legyen velem kedvesebb, de semmi változás nincsen. Beszélgetni egyszerűen nem lehet vele.
Mit csináljak?
15/L
Először is köszi, hogy válaszoltál. :)
Piszkálódás alatt azt értem, hogy ha véletlen elfelejtek vmit, amire ő megkért akkor kb. egy hétig azon "lovagol", hogy én még arra sem voltam képes pl. hogy elmosogassak pár tányért.
Amikor anya beszélt vele, akkor pár napig elég jól elvoltunk, de utána megint ugyanaz volt a helyzet.
Viszont az első másfél évben tök rendes volt meg minden, de most már ez nem mondható el. :(
Viszont fogok majd beszélni anyuval megint, hátha... :)
Utolsónak: Köszi, de nem élnék a lehetőséggel. :)
És egyébként meggkértem anyut, hogy beszéljen vele mégegyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!