A macskám 2 napja furcsán viselkedik, kevesebbet eszik, zavaros, állandóan csak alszik és szinte mindig dorombol, még akkor is ha nem nyúlunk hozzá. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2 éves, ezelőtt "rengeteget" evett, játszott, most olyan kedvetlen, kevesebbet eszik és állandóan nyávog, dorombol. Nem szokott beteg lenni, eddig még nem is nagyon fordult elő.2011. júl. 2. 21:33
2/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani, hogy kandúr, és nem nőstény :)
2011. júl. 2. 21:38
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy beteg. Nézesd meg állatorvossal.
Néha a macskák akkor is dorombolnak, ha fájdalmaik vannak, nem csak akkor ha jól érzik magukat. Gondolom ezzel próbálják nyugtatni magukat.
4/7 anonim válasza:
akk bakzik :) kerits neki egy jó csajt ;)
5/7 anonim válasza:
A bagzó macska állandóan alszik? Nem hiszem...
7/7 anonim válasza:
Van hogy tényleg baja van, de szerintem csak megviseli az idő. az enyém is ilyen. ha borús, esős az idő akkor egész nap alszik és miután bejön a hidegből eszeveszetten dorombol. szerintem egyszerűen chillel: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!