Hogyan viselkedik veletek a párotok a terhesség alatt? Többet, kevesebbet foglalkozik veletek?
Velem szerencsére mindig sokat foglalkozott a Párom.
A babavárás alatt,ha lehet még többet.
4 hós kicsi fiú anyukája
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz,nekem is segítőkész a férjem.De azt gondolom ilyenkor tombolnak a hormonjaink és 1000x érzékenyebben reagálunk minden rezdülésre (legalábbis én)és sokszor azt gondolom amikor hazajön és sok problémája volt a munkahelyén olyankor szótlanabb én persze rögtön megsértődöm miért nem beszélget velem,biztos már nem is érdeklem...de ezt aztán végiggondolom és rájövök,hogy butaság.Csak én lettem érzékenyebb.
Még az elején vagyok a terhességnek, a 12. héten járunk:)
Idáig folyamatos rosszulléteim voltak, sokszor felkelni sem volt kedvem, a párom nagyon rendes volt velem, segített, amiben tudott. Házimunka, bevásárlás, stb.
Imádom!
Szerencsére az állapotom már jobb, elmúltak a rosszullétek, és most probálom törleszteni neki, amit eddig tőle kaptam:)
Érdekes, mert még nem nagyon fogta fel, hogy babánk lesz, nem éli bele magát, de hát érthető, korai még...inkább úgy kezel, mintha valami "betegségem" lenne. Hogy átmenetileg nem tudok mindent úgy csinálni, mint eddig.
De akkor is le a kalappal, szerintem nem lesz gond vele a továbbiakban sem:)
Neked is hasonló jókat kívánok és boldog babavárást!
Nekem is nagyon figyelmes és aranyos volt a párom, de mióta terhes vagyok néha még nekem kell leállítanom...Mégjobban odafigyel és nagyon próbál kímélni..Veled nem így van???
37 hetes kismama
Hat en is el vagyok kenyeztetve. Ha mar egy picit elfaradok, azonnal pihenesre vagyok "kenyszeritve", es a nagybevasarlas sem az en dolgom. Es jelentem, es is csalhatok a hazimunkaban. :o)
A parom figyelmes, kicsit aggodo, de ha en aggodok akkor nagyon megnyugtato.
Soha nem volt rossz dolgom a parom mellett, de most meg tobbet foglalkozik velem/velunk.
Néha túlzásba is viszi az aggódásait. :)
Nagyon figyelmes velem is, szereti a pocakomat és a benne lakó kismanót is.
Csak érzékenyebb vagyok a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!