10 hetes nőstény cicát fogadtunk örökbe. Furcsán viselkedik néha, ez mi miatt van? Segítséég
Figyelt kérdés
Először nagyon megvolt szeppenve,mostmár szerintem jól érzi magát itt. Iszik,eszik,bár sokszor nekem kell kivinni a tálhoz. Nagyon játékos.
Ez az első napja nálunk. Nemrég elkezdett fel alá rohangálni,néha mintha sírna. Talán az előző befogadó családja hiányzik,tesója,anyukája? Nem volt még soha cicám,segítenétek?
2011. okt. 22. 22:57
1/3 anonim válasza:
Minden bizonnyal igen, őket keresi! Kell neki pár amíg megszokja az új helyzetet. Foglalkozz vele sokat és meglátod, hogy milyen sokat fog neked dorombolni ezzel kimutatva irántad érzett szeretetét.
3/3 anonim válasza:
Meg kell szoknia az új környezetét, nem hiszem hogy "hiány" érzete van, csak még nem bízik bennetek annyira és nem tudja mire számítson tőletek. Egy kismacska kb 2-3 hét alatt elfelejti a régi otthonát (egyszer egy hétig vigyáztam két apróságra amikor visszavittem őket alig ismerték meg a saját anyjukat. Ők is 10 hetesek voltak kb. és ők is sírtak először) Ez normális. Ahogy az 1-es válaszoló is mondta,foglalkozz vele, és imádni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!