Miért lehet hogy a 9 éves fiam állandóan bohockódik, idétlenül viselkedik otthon is és az iskolábn is?
szia
sajnos ez a kiskamasz kor.mivel mostanában egyre korábban érnek-ez is hamarabb jön el.emlékezz vissza,te milyen voltál-én legalább is mindenen röhögtem a barátnőmmel-egy idétlen szótól elkezdve a kisujjamon át mindenen..majd túl lesz rajta,csak tarts ki....egyébként próbáltad vmi kűzdő sportra beiratni?-ahol fegyelmet tanul.engem a karatén 100 guggolással büntettek,amikor viháncoltam..
Hm, a kistestvérem is ebben az időszakban van...vagyis már régóta. Figyelemre vágyik, egyfolytában "szerepel".Mindenbe beleszól,mégha nem is ért hozzá.Azthiszem fontosnak akar látszani.
Viszont ez az egész egy időután el is durvulhat.Vigyázz,hogy miket engedtek meg neki.Kicsit próbáljátok elmagyarázni neki,hogy nem csak úgy figyelnek rá,hogyha bolondkodik.
A bohóckodás teljesen rendben van. Elmúlik.
Talán kicsit gyorsabban múlna, és ez a kor ideális rá, ha valami olyan dologgal kötnéd le amiben tehetségesnek tűnik. Focin kívül sokezer más képzés és foglalkozás van.
Ha produkálni szereti magát, és verbálisan fejlett akkor vers vagy bármi amit előadhat, hallása van zeneiskola, ha manuálisan tehetséges pinpong, kosár, de joly joker az úszás is stb,stb..
Rendszeres elfoglaltság és terhelés haszos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!