Miért viselkedik így, és mit tehetnék, hogy ez megváltozzon? Most nagyon el vagyok keseredve, valaki "beszéljen velem" kérem!
Miért nem ülsz le VELE és beszélitek meg mindketten indulatmentesen, érvekre hagyatkozva?
Nálunk ez minden helyzetben működik.
Akkor tényleg jól írtam. ritka bunkó.
én többet lennék a szüleimnél, hogy feltöltődjek a szeretetükkel és akkor kibírnám ezt a viselkedést.
Ivett, ez egy jó ötlet! Ez segítség volt! Köszi!
Sajnálom azt, akivel u. ez történt, szóval nyugodtabb vagy külön. Hát ma én is mondtam neki, hogy ha tényleg ennyire nem bír elviselni, akkor költözzön el nyugodtan. Erre azt mondta, hogy menjek el én. De én nem akarok, mert minden babacucc itt van, nekem még kocsim sincs, el sem tudnék így terhesen költözni. Hát nem tudom mi lesz...
Hát nem igazán számíthatsz rá, tényleg egy érzéketlen ...ó...bocsi
Szülésig menj a szüleidhez, de hogy milyen lesz a férjed, amikor a gyerek majd éjjel nappal ordít, már sejtem....az sem lesz leányálom.
Oh utolsó, erre nem is gondoltam! Tényleg, milyen lesz akkor?? Uh. El lehet képzelni, azt hiszem nem fogja kivenni a kezemből, hogy megnyugtassa :-)
Köszi, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!