Miért viselkedik így, és mit tehetnék, hogy ez megváltozzon? Most nagyon el vagyok keseredve, valaki "beszéljen velem" kérem!
Emellé a pasi mellé egy tüskés sündisznó illene.
Nem én írtam, hogy the service is unvailable :-)
lehet menni a szülőkhöz :-)
Tényleg hogy lehet magadat telibe vágatni egy ilyen férfival?Ennyire nem lehetett kiismerni őt?
Ti nők mondjátok állandóan hogy nektek igazi férfi kell,végre megkapjátok most meg sírtok?Rajtatok nem lehet kiigazodni
Igen a képedbe vágom az igazságot és ezért én is a bunkók közé tartozom?Bocs de más hangnemben nem tudom ezt leírni egy ilyen nőnek.Szagold azt a "virágot" amit letéptél ne pedig itt siránkozz.Menj hord le a férjedet ne pedig másokat akik a színtiszta igazságot írják le a nyalizás helyett
Lehet engem undorító féregnek tartani ezért,lesz*rom én sosem lennék képes ilyet tenni a párommal ha terhes lenne,úgy látom a férjed megbukott biológiából és nem tudja hogy az anyja idegeskedése nem jót tesz a magzatnak!Lehordasz engem mindennek mégis TE vagy olyan férfival aki úgy bánik veled mint egy kutyával!Szánalmas nem is tudlak sajnálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!