Szerintetek miért viselkedik így a párom?
Mostanában egyre elviselhetetlenebb. Nem voltam megelégedve az alakommal, diétázni és sportolni kezdtem. Ma már azt mondom kezdek elégedett lenni magammal. Minden ismerősömtől kapom az elismerő bókokat és végre kezdem jól érezni magam a bőrömben. (Nem volt rajtam sok felesleg, de engem zavart)
Páromtól ellenben egy elismerő megjegyzést nem kaptam, sőt...Azt mondja, még innen kellene fogynom, meg onnan. Ha felveszek egy ruhát és szerinte kövérít azt nem finoman fejezi ki, hanem nagyon nyers és bunkó stílusban. Ha meglát egy csinos nőt az orrom alá dörgöli, hogy ő milyen jól néz ki én még nem tartok ott. Ha együtt vacsorázunk megjegyzi, hogy vigyázzak mit eszek, nehogy elhízzak... "Mert majd mit fog szólni a következő barátom"
Szinte csak bántó megjegyzések hagyják el a száját velem kapcsolatban, nem tud örülni az én örömömnek. A kis önbizalmamat, amit kezdek visszaszerezni még azt is próbálja leépíteni. Azt is mondta még pár kilót kellene fogynom. (Én már többet nem szeretnék) Vagy, hogy nem vagyok elég magas..eleve ezen nem tudok változtatni, és eddig is tisztában volt vele, hogy milyen magas vagyok.
Miért csinálja ezt?
szerintem ő csak élcelődik veled,megpróbál humoros lenni, csak hát rohadtul nem az...
mond meg neki h inkább támogasson v fogja be a száját mert nem vicces amit csinál és csak annyit ér el vele h elveszi az önbizalmad+még meg is haragszol rá.
ha nem hagyja abba akkor inkább küld el mert ha ebben sem tudtok egyet érteni akkor feltehetőleg másban sem fogtok.
Szerintem ez a stílus nem egy intim kapcsolatba való. Értékelnie kellene téged, főleg h valamit véghez vittél. Meg alapból is. Lehet, hogy direkt bunkó, hogy te szakíts vele, mert ő nem mer???
Ha egy őszinte beszélgetés után is folytatja a bunkóságait, hagyd ott! Ne pazarold az időd egy ilyen fickóra! Lesz aki majd értékel is, hidd el! És ez nemcsak a külsőn múlik...az önbizalmadat semmiképp se az ő viselkedése határozza meg! Hajrá csajszi!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!