Három napja nálunk lakik a feleségem barátnője, mert kitették az albérletéből. Kihívóan viselkedik velem, nem értem, mért hozott ilyen kellemetlen szituációba a párom?
Érdekes,nem tom milyen albérlet lehetett,ált. mindenhol van
min 15 nap felmondási idő..ennyi idő alatt nem talált másikat? 1általán minek engedtétek be???
Impotens hülyének hosszabb távon kifizetődőbb lenni.
Miért nem beszéled meg a feleségeddel,hogy a barátnője viselkedése nem éppen illendő?
Nem tudom, hogy veszi a bátorságot magának, de mindíg akkor zuhanyozik, amikor a párom nincs itthon, persze a zuhanyfüggönyt nem húzza be. Ha szólnék emiatt, lehet, hogy az lenne, hogy túlreagálom.
Ráadásul eszméletlenül jól néz ki a lány.
Egy ismerősömmel is ez volt.Először nem volt semmi gond de szép lassan a "barátnő" úgy intézte a dolgokat,hogy neki legyen jó.Most válófélben vannak és az 5 éves gyerkőc szívta meg ezt az egészet!Annyi a különbség,hogy a "barátnő" a feleséget vette célba.És el is érte amit akart.De úgy gondolom ez részlet kérdés az eredmény ugyan az!Már holnap tedd ki a szűrét!!!!!!!!!!!!!
Ez nem vicc!Ki fog csinálni benneteket ha nem lépsz!
Szia!
Mondd el a párodnak, hogy hogy viselkedik veled a barátnője! Szerintem hamar véget fog vetni a kellemetlen szitudnak! Persze az is lehet, hogy egy pajzán kis hármast akarnak összehozni, csak te nem veszed a lapot:)!
Szia!
Ha én megtudnám, hogy a barátnőm akit befogadtam az otthonomba, ezáltal segítettem rajta, kikezd a férjemmel úgy b@sznám ki mint macskát sz@rni! Ne várj! Mond el a feleségednek, hogy kelleti magát neked! Ha egy csöpp esze van a párodnak kiteszi a szűrét ha meg tényleg 3-asban akarják akkor meg nyert ügyed van :D Mondjuk szerintem ez akkor is durva... De ez már nem rám tartozik, a ti dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!