Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lányok, hölgyek mit tennétek...

Lányok, hölgyek mit tennétek az alábbi szituációba? A villamoson utazva sokan vannak és valami keményet éreznétek hátulról úgy combtájékon és ráadásul még dörgölőzne is az illető?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 14:06
1 2
 1/15 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%
Odavágnék egy nagyot. Ha lenne nálam esernyő, azzal.
2011. ápr. 2. 14:10
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
valószínűleg mentőt hívnék...;)
2011. ápr. 2. 14:26
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Odébb mennék... ha jön utánam az illető, valószínűleg megkérdezném, hogy még is mi a jó francot művel...
2011. ápr. 2. 14:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Könyökkel váll fölött fültövön csapnám, az tud ám fájni ;)
2011. ápr. 2. 14:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ledermednék előszőr, mert még nem volt ilyenben részem. aztán próbálnám ellökdösni valahogy, persze ha lenne annyi lélekjelenlétem :S.
2011. ápr. 2. 14:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Rakiabalnek, hogy hagyja abba, nyilvan beteg agyu, rendort hivok most rogton. Nyilvanos megszegyenites mindig hasznal,
2011. ápr. 2. 15:02
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Az ilyen "szituációba bele" semmi ("szituációBAN"). :-))) Viccet félretéve: egyszer történt már hasonló velem is, húgommal is. Rákiabálni nem érdemes, mert még neki áll majd (még...) följebb. Vagy letagadja és te leszel a hülye ribi, aki képzelődik, vagy aki csak szeretné, ha hozzáérne valaki.

Én ilyenkor hirtelen mozdulattal megfordulok, majd megvetően és gyűlölettel ránézek, és fintorogni kezdek. Ha lehet és elég sokan vannak, fordultamban elcsapom a kezét, mintha véletlen lenne, de erősen.

2011. ápr. 2. 15:06
 8/15 anonim ***** válasza:
98%

azért egy félhangos megjegyzés sosem árt. ha nem úgy vagy öltözve, mint aki a sarokról jött, akkor nagy eséllyel neked ad majd igazat az utazóközönség.

velem még ilyen nem történt, de az tuti sicher, hogy lebaxnám a fickót, mint a pengős malacot!

2011. ápr. 2. 18:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül eltalálnám az esernyővel, amikor a legjobban élvezkedik.
2011. ápr. 2. 19:22
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Ha mellettem csinálná ezt valaki egy nővel, úgy tarkón b*sznám, hogy ott marad!

21/F

2011. ápr. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!