Lányok, hölgyek mit tennétek az alábbi szituációba? A villamoson utazva sokan vannak és valami keményet éreznétek hátulról úgy combtájékon és ráadásul még dörgölőzne is az illető?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 14:06
11/15 anonim válasza:
Én is voltam már így sajnos.
Először hátranéztem, hogy mi bökdös, majd nagyon csúnyán néztem.
Ha ez nem jött be arrébb mentem, szóvá tenni sajnos tényleg nem érdemes.
De egyszer volt egy nagyon durva ürge. Én ültem az ürge meg mellettem állt. Egyre közelebb jött, végül a családi ékszerek a vállamon kötöttek ki. Próbáltam arrébb húzódni, csúnyán nézni, de semmi nem használt. Végül felálltam és arrébb mentem. Nem nagyon akartam kötözködni vele mert alig voltak a buszon és ha már ezt megteszi...
12/15 anonim válasza:
Csunyan nezes semmit sem tesz. Csak azt tudatod az allattal, hogy csendben vegig turod. Koszi, de nem. Mi ez? Csendes megeroszakolas? Bocsi, nem nekem, hangosan hangoztatni kell, hogy mar pedig ezt nem turod, megszzegyenites, es talan vannak normalis emberek, akik lefogjak, vagy fejbe verik, es a legkozelebbi rendor figyelmet elkapjak. Az ilyennek a t.keinel fogva kellene logni. Azt is megmondom, hogy miert. Mert egy ilyen beteg ember, sajnos a gyerekeket is lokdosi, akik tenyleg nem mernek szolni.
13/15 anonim válasza:
A merevedés alatt van két bogyó, azt kell eltalálni :)
14/15 anonim válasza:
Valószínűleg nekik is kellemetlen.. különben undorító, én mérgesen a pofájába szoktam bámulni. Általában lekonyul tőle.
15/15 anonim válasza:
Ha úgy fogom meg az esernyőmet, mint egy biliárddákót, megcélozhatom a lábam között az egyik golyót?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!