Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltatok hasonló szituációba, akkor ti mit tetettek?
tipikus nő vagy
birtokolni akarsz mindenkit
ha szeretted, miért küldted el?
de ha már ilyen pi.csa voltál, ne menny a nyakára sírni, főleg, ha van barátnője...
szutyok...
hát ezt elkúrtad ha szeretted és elküldted.
az elővigyázatosságot értem hogy nem akartál csalódni mégegyszer de ha már féltékeny vagy akkor vagy szereted vagy pedig csak tényleg birtokolni akarod és amint ez megtörténik nem fog érdekelni hogy mi van veletek.
szerintem hagyd ne féltékenykedj (mert ez az) és keress egy másik pasit ha ezzel az exeddel nem működött valamiért akkor miért erőltetnéd mégegyszer??
szerintem te sem gondoltad ezt végig csak gyorsan írtál egy kérdést ide nemigaz?
Miért szeretnél újra vele lenni? Azért, hogy ne legyen a másik lánnyal és ne bántsa az egódat vagy pedig még mindig szereted és képes vagy túllépni azokon a sérelmeken problémákon, amelyek miatt vége lett a kapcsolatnak anno?
Gyakori, hogy az ember furcsán érez, ha a volt párját valakivel együtt látja. Nehéz ezt feldolgozni.
Talán úgy a legegyszerűbb, ha az ember visszaemlékszik, hogy miért is lett vége a kapcsolatának és újra szembesül azokkal a gondokkal, amiket akkor nem tudott megoldani.
A sérelmek, gondok és bajok idővel "megszépülnek" és újra elhisszük, hogy működhet a dolog. Tényleg működhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!