Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki járt már hasonló cipőben? :S
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy fenn vagyok 1 angol közösségi oldalon..és megismerkedtem 1 angol sráccal..és hát..nagyon megtetszettünk 1másnak..és kitalálta,h mi lenne, ha kézzel irott leveleket irnánk egymásnak..és nem örültem neki, mert...basszus annyira önálló még nem vagyok, h ien sz@rokat tudjak hogyan kell kijuttatni..megmeg...elég kinos lenne, mikor anyumék felbontanák a levelemet (mert felszokták -.-)..aztán meg folyton kérdezősködnének,h hogyan ismerkedtünkmeg..meg ienek..és még letolást is kapnék, h miért vok fenn ien oldalon..és ha azzal jönnék, h csak a nyelvtudásomat akarom fejleszteni, úgysem hinnék el...szal vki vmi megoldást tudna javasolni? vagy mondjuk h anyumék en tudjanak róla? pls..2011. nov. 3. 18:38
1/15 anonim válasza:
nem tudom, hogy jártam-e mert nem írtad le a lábad számát:S
2/15 anonim válasza:
Szerintem ne éld bele magad..
Inkább maradjatok az internetes levelezésnél.
4/15 anonim válasza:
Szerintem ezt még hanyagold. Hasonló dolog történt már velem is de az csere diák program része volt többnyire, de mi maradtunk az emailnál mert az gyorsabb volt. És olcsóbb is.
5/15 A kérdező kommentje:
de ragaszkodk hozzá..és azt mondta, szerinte igy jobabn megtanulhatnék angolul. mert igy főleg internetes forditokat használok..
2011. nov. 3. 18:44
6/15 anonim válasza:
Sztem írd a srácnak h akkor kevesebbet tudnátok beszélni meg sokkal lassabban kapnátok ugye meg a leveleket, am ezt nem azért írom h megrémítselek, de az első gondolatom az volt h lehet h pedó a "srác".
7/15 anonim válasza:
18:42: A gyökeret tudtommal a növények szoktak növeszteni (szólj ha tévednék és indokold is, hogy miért :)) Szerintem te nem az angol növényekre hanem az emberekre gondoltál így biztosíthatom, hogy egyik angol sem gyökér mert emberi lehetetlenség.
8/15 joci23 válasza:
Kérd meg az egyik barátnődet, hogy mehessenek hozzájuk a leveleid (ha van ilyen megbízható barátnőd, akinek a szülei is azok). Név helyett meg használhattok jeligét, hogy ha esetleg kicsi településen laksz a postás se gyanakodjon.
9/15 anonim válasza:
Megírod kézzel, beszkenneled, e-mailben elküldöd. Ha már annyira ragaszkodik a kézíráshoz, ami egyébként előttem érthetetlen, ha már egyszer a neten ismerted meg.
10/15 n_vivienn. válasza:
Ne a saját címedet add meg. pl. barátnő aki tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!