Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök. Mit tegyek? Van valaki még hasonló cipőben?
Mindig az kér bocsánatot akiben nagyobb a szeretet...és nem az akinek kellene.
Ha szereted és kiakarsz vele békülni akkor beszéld meg vele, mert ha elveszíted az még rosszabb lesz.
Sok sikert.
Linda
Egy ilyen általános dologban hogy pl. attól még hogy járunk lehetnek dolgaim amit nem mondok el neki..viszont szerinte ez azt jelenti hogy nem bízom benne..
És rendben van hogy bocsánatot kérek, de ha ő már nem szeret annyira akkor mindegy nem?:(
Lehet hogy a hangnem miatt kell bocsánatot kérned, én nem tudom, de a tartalom miatt biztos nem.
mindenkinek vannak titkai, és ez normális. miért kellene mindenről beszámolni? ennek semmi értelme. én sem kérem hogy mindent mondjon el a másik. ha valamire rákérdezek, és nem akarja elmesélni, akkor rendben. persze ez nem a megcsalásos dolgokra vonatkozik, hanem általános jelentéktelen dolgokra.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!