Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a párommal? Lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a párommal? Lassan megőrülök mellette. Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Közel egy éve vagyunk együtt. Már régóta próbálkozott, de akkor én még kapcsolatban éltem. Szépen indult minden, aztán azt vettem észre, hogy megpróbál megváltoztatni. Semmi nem volt jó neki, amit én csinálok. Dohányzom. A saját lakásomból ki vagyok tiltva a szobából, ha cigizek. Csak a konyhában "megengedett", de akkor ő kimegy onnét, mert büdös. Van 2 macskám. Az, hogy a macskaszőr zavarja, az egy dolog (napi szinten minimum 1 órát takarítok, hogy ezt kiküszöböljem valamennyire), de néha már abba is beleköt, ha megsimogatom a macsekot. Nemrég gyakorlatilag választás elé állított: csak akkor költözik hozzám (minden nap itt alszik egyébként), ha egy macskától megszabadulok. Egy igazi zsarnok. Ő 1 hét alatt elkölti a fizetését az autójára, ill. a tartozásaira, amik az autója miatt adódtak, de rajtam azt is számon kéri, hogy mire költöttem egy hét alatt 10.000 Ft-ot. Fogalmam nincs, mit tehetnék. Véleményeket, tapasztalatokat várnék. Nem vagyunk már Tinik, közel vagyunk a 30-hoz.
2010. ápr. 28. 18:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%
szokj le a cigiről mert senki nem szeret egy büdös nőt, és dobj ki egy rühes dögöt :D ennyit megtehetsz érte.
2010. ápr. 28. 18:25
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A cigit én sem szívnám szívesen, de egyébként neked kell döntened.
2010. ápr. 28. 18:28
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Lapát. Tudom, nyers, de ezt ne hagyd tovább fajulni, és pláne ne költözz össze vele!!
2010. ápr. 28. 18:29
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Mikor összejöttetek akkor is dohányoztál? És akkor is voltak cicáid? Ha igen, akkor nem értem mi a párod problémája? Ha akkor így szeretett meg, akkor most mi a gondja? Na ne hogy már Te alkalmazkodj hozzá a saját lakásodban!!! Senki kedvéért ne változz meg! Aztán ha ezért menne tönkre a kapcsolatotok, akkor se keseredj el, tudod mennyi szabad pasi szaladgál körülötted? El se hinnéd! Még nem késtél le semmiről, majd jön a következő!

Abban is megértelek, hogy az sem tetszik, hogy az autója a 2. barátnője. Az én pasim is pont ilyen, csak ő a motorba szerelmes.

Gondold át, hogy érdemes-e ezt az egészet folytatni! Aztán ha úgy döntesz, hogy nem, akkor gyorsan cselekedj, itt a nyár és várnak Rád a pasik!

2010. ápr. 28. 18:32
 5/20 anonim ***** válasza:
58%
kit szeretsz jobban pasid vagy a macskád?te döntésed,de egy normális nő a szerelmét választja.mellesleg a dohányzás egy nőtől...hát no komment.
2010. ápr. 28. 18:33
 6/20 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Ha össze akarsz vele költözni, valamennyire neked is kompromisszumképesnek kell lenned, ne csak töle várd ezt el. Én sem "hagyom" hogy a párom a szobában cigizzen. Tiszteljen már meg annyival, hogy nem kell cigifüstben, meg cigiszagú ágyneműben aludnom. A macskának meg tényleg van szaga, hiába takarítasz, a pisiszagot nem tudod eltüntetni...csak te már nem érzed...mert megszokta az orrod, vagy mert kiölted az idegsejteket a cigivel.

2010. ápr. 28. 18:35
 7/20 anonim ***** válasza:
zsidó?
2010. ápr. 28. 18:35
 8/20 A kérdező kommentje:

Akkor is cigiztem, mikor összejöttünk, és akkor is megvoltak a cicák. Viszont azt hiszem, nem azon van a hangsúly, hogy milyen, amikor egy nő dohányzik, hanem a párom hozzám, és a dolgaimhoz való viszonyulásán. Rengeteg dolgot megteszek/megtettem érte. Mindig meglepem valami aprósággal, főzök neki, mosok rá...

Mellesleg ő nem igazán tudja, milyen egy háztartást fenntartani. Anyuci megveszi a reggelijét, megfőzi a vacsoráját, így erre sincs gondja. Egy tipikus elkényeztetett, hisztis pasi.

2010. ápr. 28. 18:37
 9/20 A kérdező kommentje:
A macskának nincs szaga, ezt ő is elismeri, hisz nagyon gyakran fertőtlenítem/tisztítom az almot. Nem a szaggal van gond, hanem a szőrrel. Persze természetes, hogy kompromisszumokat kell kötni egy kapcsolatban, amire hajlandó is lennék, amennyiben ő is felmutatna valamit, ha nem csak zsarnokként viselkedne, hanem érezném, hogy tisztel, szeret, és érdemes érte lépnem.
2010. ápr. 28. 18:38
 10/20 anonim ***** válasza:

A cigis dologban igaza van, de lehet hogy csak nem szereti a macskákat, és nem is kötekedésnek szánja.

Ami a pénzt illeti, mondd meg neki, hogy nem költöd hülyeségekre.. aztán hozd fel neki példának, hogy ő mennyit költ egy héten a kocsijára..ahhoz képest a 10.E biztos nem sok.

2010. ápr. 28. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!