Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a párommal? Lassan megőrülök mellette. Voltatok már hasonló helyzetben?
Szia! Mikor összejöttetek akkor is dohányoztál? És akkor is voltak cicáid? Ha igen, akkor nem értem mi a párod problémája? Ha akkor így szeretett meg, akkor most mi a gondja? Na ne hogy már Te alkalmazkodj hozzá a saját lakásodban!!! Senki kedvéért ne változz meg! Aztán ha ezért menne tönkre a kapcsolatotok, akkor se keseredj el, tudod mennyi szabad pasi szaladgál körülötted? El se hinnéd! Még nem késtél le semmiről, majd jön a következő!
Abban is megértelek, hogy az sem tetszik, hogy az autója a 2. barátnője. Az én pasim is pont ilyen, csak ő a motorba szerelmes.
Gondold át, hogy érdemes-e ezt az egészet folytatni! Aztán ha úgy döntesz, hogy nem, akkor gyorsan cselekedj, itt a nyár és várnak Rád a pasik!
Szia!
Ha össze akarsz vele költözni, valamennyire neked is kompromisszumképesnek kell lenned, ne csak töle várd ezt el. Én sem "hagyom" hogy a párom a szobában cigizzen. Tiszteljen már meg annyival, hogy nem kell cigifüstben, meg cigiszagú ágyneműben aludnom. A macskának meg tényleg van szaga, hiába takarítasz, a pisiszagot nem tudod eltüntetni...csak te már nem érzed...mert megszokta az orrod, vagy mert kiölted az idegsejteket a cigivel.
Akkor is cigiztem, mikor összejöttünk, és akkor is megvoltak a cicák. Viszont azt hiszem, nem azon van a hangsúly, hogy milyen, amikor egy nő dohányzik, hanem a párom hozzám, és a dolgaimhoz való viszonyulásán. Rengeteg dolgot megteszek/megtettem érte. Mindig meglepem valami aprósággal, főzök neki, mosok rá...
Mellesleg ő nem igazán tudja, milyen egy háztartást fenntartani. Anyuci megveszi a reggelijét, megfőzi a vacsoráját, így erre sincs gondja. Egy tipikus elkényeztetett, hisztis pasi.
A cigis dologban igaza van, de lehet hogy csak nem szereti a macskákat, és nem is kötekedésnek szánja.
Ami a pénzt illeti, mondd meg neki, hogy nem költöd hülyeségekre.. aztán hozd fel neki példának, hogy ő mennyit költ egy héten a kocsijára..ahhoz képest a 10.E biztos nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!