Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már hasonló helyzetben? Valaki megérti ezt?
Én megértem. Bár meglepő ez a fordulat hogy rendbejöttek a dolgok...
Csak talán kicsit túl szexközpontú a gondolkodásod. Vagy a párodé...
Úgy tűnik ez a másik férfi adott nekem valami, önbizalmat, stb, ami a barátod szerint hiányzott belőled.
Ennek ellenére beszéld meg vele a dolgot, mert azok alapján, amiket írtál, eléggé bunkón viselkedett veled, és én ezt nem hagynám. Pláne, hogy még akkor sem volt melletted, amikor igazán szükséged lett volna valakire.
Az is lehet, hogy neki is lelki gondjai voltak épp akkor, de mivel te elvesztetted az édesanyádat, nem akart még a saját gondjával terhelni. Ebből aztán meg kialakult az, hogy mindketten egyedül maradtatok a gondjaitokkal, és emiatt romlott meg a kapcsolat.
Én teljesen megértem, amit tettél.
De azt javaslom, hogy beszéljétek meg, hogy mitől távolodtatok el egymástól.
Kicsit gonosz dolog, de azt javaslom, ha meg tudjátok értelmesen beszélni a dolgot, és a kapcsolat ezután működni fog, én nem említeném neki azt a másik férfit...
22N
A válasz megírásának időpontja: ma 13:35
Köszönöm szépen.Teljesen igazad van,pontosan igy történtek a dolgok és ez a megcsalás valami volt amiitől meg tudtam neki bocsájtani mindent és el tudtam engedni a régi bántódásokat.Az is benne volt,hogy én küzdöttem és mindent megtettem neki közben ő meg örlődött hogy tényleg el akarja e kötelezni magát mellettem.Teljesen megbeszéltünk mindent és mostmár a lehető legjobb minden.Nem emlitem a másik fiút,elrontanék vele mindent és össze is házasodunk nemsoká.Viszont nem tudnék hozzámenni,ha én nem csináltam vvolna semmi rosszat.Ő annyiszor bántott és zokogtam éjszakánként,tudom,hogy megbánta és visszacsinálná,ahogy én is.Ha nem teszek semmi rosszat nem tudtam volna lenyelni neki sok mindent,de igy esélyünk van boldoggá tenni egymást egy tökéletes kapcsolatba.
"Valaki megérti ezt?"
Nem ertem meg.
"Nem emlitem a másik fiút,elrontanék vele mindent és össze is házasodunk nemsoká."
Igazan eros alapokra helyezed a hazassagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!