Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni a barátnőm múltját. Ti elfogadnátok, voltatok már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
A barátnőm régen elég szabad életmódot folytatott, elég sok férfival volt dolga, ami engem igazán zavar... Már a kapcsolatunk elején elmondta ezt nekem, azonban nem tudom megbarátkozni vele, hogy ennyi ember volt már a barátnőmmel. Azt hittem az idő segít majd abban, hogy elviseljem, de az idő elteltével egyre rosszabbul esik a dolog. Nem tudok benne megbízni, pedig tudom hogy szeret és hogy megváltozott :/2011. aug. 29. 21:33
1/31 anonim válasza:
Ne is bízz az ilyen ótvaros rißancokban.
2/31 anonim válasza:
nyugodj bele, legalább van jópár lyuksógorod! :D illik velük meginni egy sört!
3/31 Tréfarépa válasza:
"Aki majmot vesz, az vegyen hozzá banánt is"
4/31 A kérdező kommentje:
szerintetek nem lehetséges, hogy az ember megváltozzon??
2011. aug. 29. 21:35
5/31 anonim válasza:
lehetséges, de én se szívesen jönnék össze olyannal aki már Shrekkel is együtt volt
7/31 anonim válasza:
Puszta kíváncsiságból kb hány sráccal volt? a mostani barátnőmnek is ilyen múltja van, de én elfogadtam és tudom hogy megváltozott...
8/31 A kérdező kommentje:
12
2011. aug. 29. 21:39
9/31 anonim válasza:
Eljunk a manak!!!!!!!!Ezt meg nem hallottad??Basszal mar a multjara,akkor meg nem voltal vele...
10/31 anonim válasza:
Az a gond, hogy kihat a viselkedésükre. Észre sem veszik és nincs miért szólnod, nem tudod elmagyarázni, de tesznek az ilyenek könnyű vérű dolgokat. Hétköznapi dolgokra gondolok, hogy látszik rajtuk, nem vagy nekik az első 10-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!