Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni a barátnőm múltját. Ti elfogadnátok, voltatok már hasonló helyzetben?
örülj hogy őszinte volt, becsüld meg érte. Az hogy elmondta már a legelején, azt jelenti hogy tényleg megváltozott. Sz*rd le a múltját.
Engem egyedül akkor érdekelne ha nap mint nap azokkal lógna,akikkel lefeküdt. Zavarna és kész. De amúgy...örülj neki h őszinte.
Nem olyan sok az 12, így alakult bárkivel megtörténhetett volna hogy ilyen helyzetbe kerül a fiatalok veszélyeztetettek nagyon sok szempontból...
a jó oldalád nézd: szerintem épp emiatt kellesz neki te, épp emiatt nem akar majd megcsalni.
ettől még ő egyáltalán nem ribanc. hűségesebb lesz hozzád mint bárki.
ha sérti férfiui önérzeted, amint eszedbe jut a dolog szeretkezz egyet a kedveseddel úgy hogy elájul tőle mutasd meg neki te mindnél jobb vagy.
ne feledd ha szeretitek egymást, veled egészen mást él át mint a régi kalandjai során!
fátylat rá.
Neked nagyon súlyos önértékelési zavaraid lehetnek, ha ezen ennyit kattogsz. Ettől fog tönkremenni a kapcsolat, ha nem szeded össze magad. Én is bőven több pasival voltam együtt mint "illene", de ezek jó részét én is megbántam, és ma már nem cselekednék így, de aki szeret, vállaljon ezzel együtt is vagy eltűnhet a balfenéken.
25 N
Az apja pedofil volt, zaklatta és ezt ő úgy próbálta feldolgozni, hogy lefeküdt egy csomó sráccal?
Úúúúúúú, itt valakit naaaagyon csúnyán az orránál fogva vezetnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!