Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már hasonló helyzetben?
Teljesen apatikus vagyok a párkapcsolatokkal kapcsolatban. Eddig egy féléves volt a leghosszabb kapcsolatom és kétszer is voltam nagyon szerelmes, de mindkettő katasztrófába fulladt. Nagyon tudom szeretni a fiúkat, de egy idő után nem kellek nekik. Szerintem semmi baj nincs velem, egyszerűen rossz köröket kaptam ki az életben. Már egy kicsit ott tartok, hogy lebeszélem a fiúkat, hogy randira hívjanak, mert úgysem lesz belőle semmi. Igazból csak fizikailag hiányoznak, az alkalmi kapcsolatoktól viszont hányingert kapok. Szerintetek mit csináljak?
22/L
"Szerintem semmi baj nincs velem, egyszerűen rossz köröket kaptam ki az életben."
Szerintem is.
(Mi volt a 2 katasztrófa?)
Sok baj nem lehet veled. Te vagy az egyik legintelligensebb kérdező az utóbbi egy hónapban. (Én legalábbis annyi ideje írogatok ide kb)
..:\
ha jól értelmezem ,nincs szükséged lelki társra csak fizikailag kellenek a fiúk(ergo a kuki)
szerintem próbálkozz még. vagy azt is csinálhatod hogy sírsz hogy milyen szar neked. de az előbbi jobban hangzik
18f
nem sírok, csak ide
Kell a lelki társ, kukival együtt, csak nem találom, vagy ha véletlen mégis, akkor elhagy
én meg a 18f.
persze hogy kíváncsi vagyok írd meg .szívesen meghallgatnálak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!