Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a párommal? Lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a párommal? Lassan megőrülök mellette. Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Közel egy éve vagyunk együtt. Már régóta próbálkozott, de akkor én még kapcsolatban éltem. Szépen indult minden, aztán azt vettem észre, hogy megpróbál megváltoztatni. Semmi nem volt jó neki, amit én csinálok. Dohányzom. A saját lakásomból ki vagyok tiltva a szobából, ha cigizek. Csak a konyhában "megengedett", de akkor ő kimegy onnét, mert büdös. Van 2 macskám. Az, hogy a macskaszőr zavarja, az egy dolog (napi szinten minimum 1 órát takarítok, hogy ezt kiküszöböljem valamennyire), de néha már abba is beleköt, ha megsimogatom a macsekot. Nemrég gyakorlatilag választás elé állított: csak akkor költözik hozzám (minden nap itt alszik egyébként), ha egy macskától megszabadulok. Egy igazi zsarnok. Ő 1 hét alatt elkölti a fizetését az autójára, ill. a tartozásaira, amik az autója miatt adódtak, de rajtam azt is számon kéri, hogy mire költöttem egy hét alatt 10.000 Ft-ot. Fogalmam nincs, mit tehetnék. Véleményeket, tapasztalatokat várnék. Nem vagyunk már Tinik, közel vagyunk a 30-hoz.
2010. ápr. 28. 18:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor válaszd a cigit meg a macskákat:D mit bánom én :D
2010. ápr. 28. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát én kidobnám! Nem is értem némelyik válaszolót, h válassz, a cicát szereted jobban vagy a pasidat. Itt nem erről van szó! Abban, hogy nem bírja a cigi füstöt igaza van. Én dohányzom, de a lakásban nálunk sincs cigi. Nem bírja a macskaszőrt. Megértem, de akkor esetleg néha ő is kitakaríthatna. Nekem attól áll fel a szőr a hátamon, ha a párom tőlem mindent elvár, de ő semmit nem tesz. Nálatok ez a helyzet! És mi az, hogy számonkéri a fizetésed??? Nem éltek együtt, nem vagytok közös kasszán, semmi köze a pénzedhez. vagy az a baja, hogy neki nem adsz pénzt és nem tartod el??? Én a helyedben az összeköltözést átgondolnám még ezerszer. Akkor mi lesz? ő egy hét alatt elkölti a fizuját és majd te fogod eltartani???
2010. ápr. 28. 18:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasitól "az Isten mentsen..". Az én barátom is cigizik, de ha nála vagyunk és bent cigizik a szobájában, sosem szólok érte, pedig lassan 5 éve együtt vagyunk. Az igaz, hogy kimegyek mikor cigizik, mert nem bírom a füstszagot, de nem pofázok neki érte. A macskás dolog meg még kiakasztóbb, elvégre te szereted a cicáidat, ő meg azt kéri, hogy válassz. Ennek nem lesz jó vége. Most még csak a macska meg ő közte kell választanod, később meg ha összetűzés lesz a családban, akkor a családtagod meg közte is választanod kell.. Vagy hogy gondolja ezt a pasid? Szerintem gondold át alaposan kivel költözöl össze.
2010. ápr. 28. 19:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Egy felnőtt olyan, amilyen. Ha idomítás nélkül nem felelsz meg neki, hadd menjen.
2010. ápr. 28. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:
hogy mit tehetnél?nene legyél PAPUCS!!!!
2010. ápr. 28. 19:21
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Nőket, ffiakat... Kinek mi jön be:DEgy nőt nem nehéz boldoggá tenni, csak legyél neki:

1. barát

2. társ

3. szerető

4. kisöcsi

5. bátyus

6. apa

7. tanár

8. nevelő

9. gyóntatópap

10. lelki barát

11. szakács

12. autójavító

13. szerelő

14. sof őr

15. villanyszerelő

16. hordár

17. takarító

18. lakáj

19. pszichiátriai szakorvos

20. modell

21. lakberendezési mérnő k

22. szexológus

A természeted is fontos. Legyél:

1. kedves

2. sportos

3. okos

4. er ős

5. jólnevelt

6. határozott

7. gyengéd

8. érzékeny

9. romantikus

10. férfias

11. Móka Miki

12. vidám

13. de mégis komolyan veend ő

14. bátor

15. Micimackó

16. energikus

17. gondoskodó

18. ideákban gazdag

19. ügyes

20. szerény

21. megértő

22. elegáns

23. egyértelmü

24. szeretetteljes

25. hidegvérü

26. szenvedélyes

27. engedékeny

28. becsületes

29. adakozó

30. gyakorlati

31. igazságos

32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)

33. reménytelen (a szerelemt ől)

34. nyugodt

35. sármos

36. hű séges

37. álmodozó

38. karrierista

39. megbízható

40. mindenki felnézzen rád

41. legyél kész áldozatokra, és mindenekel őtt gazdag.

Ugyanakkor:

a) ne legyél féltékeny, de mégis aggódó

b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több id őt mint a nő vel

c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdekl ődj, hol és kivel volt

d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nő t térdig sárban, majd bemászni az erkélyen, ha otthonfelejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta t őle a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és az ajakrúzs.

Nem szabad elfelejtened:

1. születésnapját

2. névnapját

3. házassági évfordulót

4. az első csók évfordulóját

5. menstruációját

6. a fogorvosnál foglalt idejét

7. a legjobb barátnő jének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A n ő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.

És most a másik oldal:

A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:

1. szexre

2. kajára

A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi.

Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Végeredmény: Az együttélés teljesen lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!

2010. ápr. 28. 19:35
 17/20 anonim válasza:
Én is cigizek! Ne hagyd magad. Mint írtad, már akkor is bagóztál, amikor belépett az életedbe, úgyhogy ő így fogadott el, ne akarjon hirtelen változtatni, pláne ennyi idő után. A macskák iránti utálata szerintem csak akkor lenne elfogadható, ha allergiás lenne rájuk, de gondolom nem az. Van egy ötletem. Ülj le vele és kerek perec mondd meg neki, hogy holnaptól nem nálad alszatok, hanem nála. Itt az ideje, hogy te is beleköthess az ő életébe és megérezze, hogy ez milyen kellemetlen. Ha ez nem megoldott, mert nincs lakása, akkor pedig hívd fel rá a figyelmét, hogy ez a TE lakásod, te fizetsz érte annyit amennyit, te rendezted be és te már akkor is ott laktál, amikor ő még sehol nem volt, úgyhogy a te házad, a te várad, akár milyen klassz pasi, ő akkor is csak egy megtűrt vendég ott. Hajrá!
2010. ápr. 28. 19:48
 18/20 anonim ***** válasza:

"ő akkor is csak egy megtűrt vendég ott"

Na az ilyen hülye p.icsáktól mentsen meg az ég :D:D

2010. ápr. 28. 19:54
 19/20 anonim válasza:
Miért, nem megtűrt vendég? Az ő lakása? Nem! Ha tökös faszi lenne, felajánlaná a szerelmének, hogy költözzön ő hozzá és nem követelőzne egy olyan helyen, ahová ő csak belépett a "sáros sportcipőjében". Szerintem. :)
2010. ápr. 28. 20:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Vendégnek vendég.
2010. ápr. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!