Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél év után szakítottunk az első barátommal, és félek hogy nem lesz másik fiú, mert nagyon válogatós vagyok. Hasonló cipőben?
És igen, írtam ide már délelőtt egy kérdést.
Kösz a válaszokat előre.
Én is eléggé válogatós vagyok:/ januárban ért véget egy 3 éves kapcsolatom, utána egyetlen egy pasinak adtam esélyt. Pedig elég sok fiú közeledett felém, de egyszerűen nem voltam arra képes, hogy egy olyan fiúval menjek pl. sétálni, dartsozni, akinek én bejövök, de én el sem tudom magam képzelni vele ...
ja, és az az egy már 4 hónapja a szerelmem:)
Én teljesen ugyanígy vagyok csak a fordított verzióban,mint fiu-lány.Lehet azért válogatunk mert jobbat akarunk mint az ex,hogy a hibák már eleve kiküszöbölve legyenek.Esetleg csak szimplán tudjuk magunkról hogy jobbat érdemelnénk mint volt és pontosan ezt a jobbat keressük.Még az is fenn áll hogy hosszabb kapcsolatra tervez az ember és ezért "gondosan" megválogatja legközelebbre hogy kit választ.(Kinek-mi)
Magam sem tudom! Ezek csak sejtések...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!