8honapos kismama vagyok. Tegnap eltunt a kiskutyank! Volt mar valaki hasonlo szituacioba? Ki vagyok borulva, meg aqkkor is ha tisztaba vagyok azzal, hogy ez nem jo a babanak. Hogy eljem tul?
Nyugodj meg, mert az idegeskedés nem tesz jót a babának és Neked sem, és attól hogy kiborulsz, még nem fog előkerülni a kutyus.
A mi kutyusunk 1 hete elment az örök vadászmezőkre úgy, hogy semmi előjele nem volt annak, hogy baj van. Én is tiszta ideg voltam, de muszáj volt valamennyire megnyugodni. De még ma is sírtam, maikor megláttam az udvaron azt a helyet, ami a kedvence volt.
Az elsőnek üzenem, hogy nem kívánom neki, hogy megtudja, hogy milyen érzés az, amikor a kutyád majdnem olyan fontos, mint a születendő gyereked. Nekem 2 kutyám van, 4 ill. 3 éve, babát szeretnénk évek óta, most szerencsére összejött, de még mindig annyira fontosak, hogy tuti belebetegednék, ha eltűnnének. Szóval ne mondjon ilyet, hogy ennél nagyobb baj ne legyen!!!
Kedves Kérdező! Örülök, hogy meglett a kutyus, szeretgesd meg őt ha hazavittétek! :)
1, nem kutyám van, olvass figyelmesebben!
2, és meg tudod indokolni, a bogár miért ér kevesebbet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!