Furcsán viselkedik a párom, szerintetek megcsal?
Egyik ismerősöm említette meg tegnap, hogy találkozott a párommal, de nem tudtak sokat beszélgetni, mert megcsörrent a telefonja és el kellett rohannia. Hozzátette, hogy milyen érdekes egy férfinél, hogy hófehér szétcsúsztatható telefon.
Mondtam neki, hogy a páromé fekete és érintőképernyős.
Emellett az elmúlt 2 hétben ha hívom a párom, soha nem veszi fel, hanem kb 1-2 perc múlva ő hív vissza. A telefonját nem veszi ki a kabátzsebéből, rendszerint le is némítja ha itthon van. Tölteni is a munkahelyén szokta.
Ma el akartam menni a páromhoz, hogy kölcsönkérjem az autót. Azt mondta, találkozzunk x helyen (a munkahelyétől viszonylag messzire) és majd valaki követi őt kocsival aki visszaviszi a munkahelyére.
Beszélgetni nincs kedve, ha kérdezem milyen napja volt, max 2 mondatban ledarálja, hogy mennyire fáradt.
Régebben (2-3 héttel ezelőtt) még teljesen máshogy viselkedett. Még az ágyba is behozta a telefonját, ha nem tudna aludni akkor játsszon rajta. Vacsora közben is vele volt. Ahogy hazaért, lefekvésig beszélgettünk. 2-3 naponta kitalált valami apró ürügyet, hogy bemenjek a munkahelyére egy puszira.
Az a fontos, hogy mit akarsz. Akarod tudni? Akkor mondd el neki, hogy megváltoztak a szokásai, neked ez furcsa. Esetleg kövesd, vagy nézd meg a telefonját, ha alszik. Szerintem tagadni fog, mert neki így kényelmes, lehet, a másik nő férjes vagy nem akar két szék között a padlóra csúszni.
Ha nem, akkor csukd be a szemed.
ajajj..nagyon gyanús:(
Gondold át, hogy van-e valami,amivel eltudná-e hitetni veled, hogy mégsem csal meg,szóval érdemes-e vele maradno,vagy pedig már annyira elbizonytalanodtál a viselkedéséből,hogy már inkább szakítanál vele...Én speciel ennyitől már annyira kiábrándultam volna belőle,hogy megfontolnám azt, hogy szakítok mindenféle kérdőrevonás nélkül...
Van egy férfi pár házzal arrébb, aki nagyon hasonlít a páromra. Mintha ikrek lennének.
Sokszor mondták, hogy látták a páromat itt meg ott, de úgy voltam vele, hogy biztosan összekeverik azzal a férfival.
Én is nem egyszer összetévesztettem őket még télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!