Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Furcsán viselkedik a párom,...

Furcsán viselkedik a párom, szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm említette meg tegnap, hogy találkozott a párommal, de nem tudtak sokat beszélgetni, mert megcsörrent a telefonja és el kellett rohannia. Hozzátette, hogy milyen érdekes egy férfinél, hogy hófehér szétcsúsztatható telefon.

Mondtam neki, hogy a páromé fekete és érintőképernyős.

Emellett az elmúlt 2 hétben ha hívom a párom, soha nem veszi fel, hanem kb 1-2 perc múlva ő hív vissza. A telefonját nem veszi ki a kabátzsebéből, rendszerint le is némítja ha itthon van. Tölteni is a munkahelyén szokta.

Ma el akartam menni a páromhoz, hogy kölcsönkérjem az autót. Azt mondta, találkozzunk x helyen (a munkahelyétől viszonylag messzire) és majd valaki követi őt kocsival aki visszaviszi a munkahelyére.

Beszélgetni nincs kedve, ha kérdezem milyen napja volt, max 2 mondatban ledarálja, hogy mennyire fáradt.

Régebben (2-3 héttel ezelőtt) még teljesen máshogy viselkedett. Még az ágyba is behozta a telefonját, ha nem tudna aludni akkor játsszon rajta. Vacsora közben is vele volt. Ahogy hazaért, lefekvésig beszélgettünk. 2-3 naponta kitalált valami apró ürügyet, hogy bemenjek a munkahelyére egy puszira.

2012. márc. 8. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet megcsal, lehet más van a dologban - mondjuk a megcsalás elég reális ilyen helyzetben.

Mi nem tudunk segíteni, neked kell egy kis erőt szerezned, és beszélned a pároddal.

Mondd el neki hogy furcsán viselkedik, és hogy véletlenül tudsz a fehér telefonról.

Kénytelen lesz kitálalni, és akkor lehet tiszta vizet önteni a pohárba, megoldani, megbeszélni a problémákat.

Csak nem hagyod hogy hülyére vegyen a hátad mögött?

2012. márc. 8. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
figyelj egyszerű... amikor hazaér vagy találkozol vele legközelebb akkor mondd neki meg, hogy kaptál munkahelyi telefont? nem is mondtad. Vagy bármi ilyesmit mondhatsz.. ő persze majd mondja, hogy nem dehogy is akkor te meg mondd meg neki, hogy pedig egy ismerősötök akivel beszéltél azt mondta. Írd le, hogy mi a vége azért, kíváncsi vagyok.
2012. márc. 8. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
onnantól már nem lesz visszaút
2012. márc. 8. 17:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni,de magamból indulok ki, bár nő vagyok. Csak akkor csináltam ugyanezt, mint a férjed, amikor valaki képben volt. Lenémítottam a telefonomat, kabátzsebemben hagytam, vagy táskában és kocsiban. Nem volt lényeg a lelkizés, beszélgetés, mert más meghallgatott, félvállról vehettem a dolgokat, megtehettem. Nem szerettem ha jön értem, mert ilyenkor az ember függetlennek érzi kicsit magát. Hozzáteszem, nem csaltam meg a páromat, akkoriban jöttünk össze, de persze többekkel ismerkedtem, míg egyedül voltam, akkor zártam le, mikor úgy láttam megéri. Tehát nem biztos, hogy megcsal, de valaki tuti képben van. Légy óvatos!
2012. márc. 8. 17:18
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Jó hogy így összekombinál mindenki mindent, holott senki nem tud semmit... -.- így bizonytalanítsunk el még jobban valakit.
2012. márc. 8. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze utolsó... majd remélem ha párkapcsolatod lesz hitegeted magad, hogy semmi gond, semmi gond aztán csak egy levelet találsz, hogy bocs de szia.
2012. márc. 9. 10:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Van párkapcsolatom, és tökéletesen megbízunk egymásban. Nem is lenne értelme félrelépnünk, annyira szeretjük egymást.
2012. márc. 9. 10:24
 18/18 Félőske22 válasza:
Sanszos a megcsalás...
2012. szept. 13. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!