Kislányom 36 hétre született 10 hónapos. Szépen fejlődik, minden rendben van nála. Utóbbi időben elég furcsán, durván viselkedik. Miért?
A rángatózást talán dokitól kellene megkérdezni, lehet, hogy megnézik neurológussal.
A kézben létet én fiam sem szereti, fogzáskor igényelt ringatást, de szintén 10 hós, ma már akkor sem tűri el, csavarodik a kézben, hogy le akar menni. Nem hiszem, hogy ez gond.
Mi pici kora óta tanítottuk neki, hogy megkérdeztük, hogyan szereted anyát, apát? És akkor átöleltük. Ma már ő ölel.
Az én kislányom is 10 hós. Ilyen rangatózást akkor látok nála amikor elalszik és hirtelen felébred. Akkor néz mereven és rangatózik, ez nem tart sokáig a leghosszabb fél perc volt. Régebben mikor felébredt rögtön kiugrott az ölemböl és rohant, nem tudtam átölelni csak, ha aludt. Kb 1 hónapja kezdett el bújni. Előtte is próbáltam vele beszélni, de ment mint a világtalan vissza sem nézett.
Most, ha felébred oda bújik, kéredzkedik, átölel.
Lehet a tiéd is most indult el, minden új és menni kell. A rántást is ennek tulajdonítom, h sok az inger.
Szerintem légy türelmes, ha sok szeretetet kap és jó példát lát biztos átalakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!