Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon miért viselkedik így...

Vajon miért viselkedik így kislányom?

Figyelt kérdés
A napokban leszünk 1 évesek. Egy ideig nagyon ragaszkodott hozzám, de mostanában úgy érzem, hogy bárkivel lenne, csak velem ne kelljen. Ha szeretgetni akarom, akkor eltol legtöbbször, a fejem tetejére is állhatok, akkor is érdekesebb neki bárki más nálam. Mit rontottam el? Kezdem azt gondolni, hogy nem szeret engem valamiért.
2010. jan. 31. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szeret téged, csak mivel te mindig ott vagy vele megszokott, igy más érdekesebb neki. Nálunk, ha itt van 1 éves lányom nagyapja, akkor le vagyok teljesen kakilva, még azt sem engedi lányom, hogy átvegyem a nagyapjától mikor cipeli, szinte menekül előlem:) De eszemb sem jut olyan, hogy nem szeret.
2010. jan. 31. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Mókuséknál van ilyen átmeneti kis dac korszak. Nem a személyedre haragszik, vagy nem szeret, valamiért ki szeretne törni abból, amit talán eddig csinált és te nem engedted. Puhatold ki!
2010. jan. 31. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia első, nálunk is ugyanez a szitu, ha egyedül vagyok vele, akkor jól elvagyunk, kis angyalka, de ha itt van valaki, akkor rendesen sírni kezd, ha valamiért átveszem, és menekül vissza a "vendég" kezébe. Olyan rosszul esik, főleg, mivel úgy imádom, az életemet adnám érte....
2010. jan. 31. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szeret, ehhez kétség se fér! Csupán az a helyzet, hogy gondolom, te vagy vele a legtöbbet és tudja, hogy te mindig ott vagy, bármi is történjen. Ezért tűnik úgy, hogy érdekesebbek azok,akiket ritkábban lát, kevesebbet vannak vele.Próbáld csak egyszer ki, hogy fél órára nem vagy vele! Meglátod, mennyire fog örülni, hogy újra ott vagy vele! Az, hogy azok érdekesebbek, akik csak néha bukkannak fel, természetes, ettől még Te vagy számára a világon a legfontosabb!!!
2010. jan. 31. 21:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz, soha még egy percet sem voltunk külön, talán ki kéne próbálni. Csak mostanában már sokszor olyan bőghetnékem van emiatt. Na holnap ellógok délután egy órára, itt hagyom Apával, kíváncsi vagyok mennyire fog örülni, ha visszajöttem.
2010. jan. 31. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ha egy év alatt egy percre sem voltatok külön, akkor elhiszem hogy un egy kicsit, és örül, ha mással is lehet :) ez egy természetes dolog, nincs köze a szeretethez, inkább a kíváncsisághoz, a belénk kódolt "ami új, az érdekes" parancshoz, meg tényleg nincs jobb szó, az unalomhoz :) már réges-régen nem csak Veled kéne lennie...(nem utolsó sorban Neked sem csak vele, mert ezért jutnak eszedbe ilyen gondolatok...
2010. febr. 1. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!