Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 26 hónapos kislányom kibírhata...

26 hónapos kislányom kibírhatatlanul viselkedik: hisztizik, visít, toporzékol, visszafelesel. Kiborít, mit tudtok kezdeni vele, egykorú gyerkőcöt nevelő Anyukák?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem itt olvastam jó dolgokat:

[link]

Hogy hisztikor úgy kell csinálni, mintha eltünne. Mi még előtte állunk, de én így készülök majd.

2010. dec. 18. 13:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom 27 hónapos, és pontosan ilyen.

Ha hiszti van, akkor nem lehet semmit sem kezdeni vele. Náluk is csak ez a módszer működik: nem figyelünk rá. 10 perc sírás után abbahagyja. Ez persze csak akkor ciki, ha az utcán vagyunk.

Van egy nagyobb fiam, aki egy TÜNDÉR. Soha nem hisztizett, és én mindig olyan büszke voltam magamra, hogy milyen jól neveltem. Hát a lányomat ugyanúgy neveltem, és egy "hisztigép" lett belőle...

2010. dec. 18. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Enyém 24 hónapos, és csak most kezdi ezeket csinálni. :( Hálistennek az utcán még nem jött rá. Ha itthon vagyunk, akkor eddig kétszer fordult elő, hogy szépen kézenfogva bevezettem a szobájába, és mondtam neki, ha befejezte, akkor kijöhet. Bent még visított és toporzékolt (egyedül) egy ideig, majd kijött, de ugyanúgy. Visszavittem szépen, és mondtam, hogy csak akkor jöhetsz ki, ha ezt abbahagytad. (mindezt haláli nyugodt hangon, de közben majd felrobbantam) :))

Kijött, szipogva. Ez még egyszer megismétlődött ugyanígy. Mostmár elég neki annyit mondani, hogy "mész a szobádba, vagy befejezed?" És érdekes, de befejezi. :) Egyébként folyékonyan beszél már, tehát utána azért ki lehet vele "tárgyalni" a dolgot.

Ha utcán csinálná, nem tudom hogy kezelném... Hát kíváncsi leszek, utcán fogja-e csinálni. (remélem hogy nem).

2010. dec. 18. 14:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Kedves harmadik válaszoló, bevezettem a módszeredet, picit változtatva, mert én a szobájába ugyan, de a sarokba állítom és tényleg működik. Az utcán más kérdés, ott valami mást kell bevezetni.

Nem egyszerű, ez! :)

Még egyszer köszönöm.

2010. dec. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!