Kibirhatatlanul fajnak a melleim mikor szoptatok. Garmastannal kentem, de meg mindig faj. Mit tegyek?
Az egész melled fáj, vagy csak a bimbóid? Mivel a Garmastant írtad, úgy gondolom, valószínűleg a mellbimbóid fájnak. Nekem a csecsemősök a kórházban felváltva ajánlották a garmastant és a neogranormont kenegetésre. Viszont, ami igazán segített, az a szilikon bimbóvédő. Már az első használatnál nagyon megkönnyebbültem, bár egy kicsit macerásabb úgy a szoptatás. Később már nem minden szoptatásnál használtam, majd teljesen elhagyhattam, amikor megedződött a bőröm.
Nekem ilyenem volt: [link]
Szia!
Nem lehet, hogy nem jól teszed mellre a babát és azért fáj a mellbimbód? Mert nekem is így volt. Az elején nagyon fájt, mert nem tudtam rendesen mellre tenni, tiszta seb volt a mellem, még vérzett is. :( Aztán egy kedves csecsemős nővér ismerősöm segített és azóta semmi baj nincs, rendesen szopik és a mellem sem fáj. Nagyon sok múlik rajta, hogy helyesen van e mellre téve a baba. Én is használtam kenőcsöket, de nekem nem használtak igazán. A kórházban Bepanthent ajánlottak, még az úgy ahogy jó volt.
Lehet hogy rosszul teszed rá a babát a cicire.
Vagy esetleg le van egy picit nőve a nyelve?
5 hetesen már nem kellene sebesnek lennie,vagy most sebesedett ki?
Kérhetsz segítséget szoptatási tanácsadótól is.
Egyébként szájpenész is okozhat sebet a melleden.
A szoptatási tanácsadó elég hamar tud válaszolni és valóban ért hozzá.
Ne szenvedj ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!