Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy barátom néha ok...

Normális hogy barátom néha ok nélkül furcsán viselkedik velem?

Figyelt kérdés
Furcsa alatt azt értem, hogy változékony a hangulata. Nem tudom mitől függ. Néha olyan flegma, nincs kedve beszélgetni velem, a szokásos esti összebújós kellemes estékhez képest elfordul, nem lehet megkérdezni hogy mi a baja, megkérdezem nem válaszol. Hülyéskednék vele és olyat mond amivel megsért. Ekkor pedig napokig marad a sz*r hangulat. Máskor tök kedves, segítőkész, siet át hozzám, foglalkozik velem is, nem csak magával. Beteg vagyok megkérem hogy vegyen ki gyógyszert azonnal kiveszi, aztán legutóbb mikor megkértem 3 óra volt mire elment a gyógyszertárba és hozott gyógyszert. Nem tudok kiigazodni rajta, és nem lehet vele megbeszélni ezt. Normális hogy ilyen?
2012. jan. 19. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Olyan vagyok, mint a párod. Megkeserítem a másik életét, kértem már, hogy legyen vége, nem akarta... Nem normális. Hangulatember, mint mindenki más - Te mindig jobb lábbal kelsz?
2012. jan. 19. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
beszéljétek meg :) lehet hogy az amit az első válaszoló is mondott :)
2012. jan. 19. 20:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem kelek mindig jobb lábbal, sőt sajnos én elég sokszor rossz hangulatban vagyok, sokmindenen rágódom magamban, de ezek miatt nem fogok a barátommal másképp viselkedni, nem fogok vele flegmázni. Ha kedves velem, akkor én is az vagyok stb.
2012. jan. 19. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Az első hozzászóló vagyok.

Azt hiszem, egy párkapcsolat csak úgy működik, ha megpróbáljuk a másik fél hangulatát, gondolkodását stb. figyelembe venni, és megpróbálni megérteni. Mindazonáltal ez baromi nehéz.

2012. jan. 19. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Olyan ember, akit az éppen aktuális hangulata befolyásol - mint az emberek többsége. Igen, normális.
2012. jan. 19. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Normális. Van még kérdés?
2012. jan. 19. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Normális. Olyan vagyok mint a barátod. Én lány vagyok. Sokszor van rossz kedvem amit kivetítek a barátomra, bunkó vagyok, és ok nélkül hisztizek. Már hozzászokott szegény, és akkor inkább békén hagy, csak úgy ott van velem szó nélkül. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Választhatsz. 18/L
2012. jan. 19. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kellően fiatal, akkor normális. A fiatalemberek általában a késői kamaszkorukban viselkednek így, mondhatni lázadnak, ami aztán - az érzelmi érettséggel együtt - süllyesztőbe kerül. Remélem idővel ő is eléri ezt a szintet és akkor megszűnik a sok kétség benned.
2012. jan. 21. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még? Megváltozott a párod?
márc. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!