14 éves vagyok és amióta csak az eszemet tudom az anyám és mindenki azt szerette volna h rendőr legyek de én mindíg kiakartam menni az egyesültállamokba hogy énekes legyek ezért a családom óhaja ellenére olyan gimit választottam ahol felsőfokon tanulhatok angolul...de ők azóta mióta felvettek olyan izék mindíg azt mondják elrontottam az életemet ezzel a döntésemmel...pedig mióta csak élek arra készültem h kimegyek külföldre h énekeljek(van hozzá hangom meg dalszövegeket is szeretek írosgatni)szerintetek hülye vagyok vagy jóltettem?
2009. júl. 9. 19:59
1/10 anonim válasza:
Jol tetted, mar ami az angol nyelv gyakorlasat illeti. Az, hogy enekesno lesz-e beloled, raadasul Amerikaban, szo szerint a jovo zeneje :)), de akarhogy is alakul, a nyelvtudas mindig jol jon, mar nem ritkasag, hanem alapelvaras.
Ha meg nem akarsz rendor lenni, hulyeseg lenne engedni a nyomasnak.
(A karrierhez: erdemes lenne mar most csinalnod egy youtube-csatornat, es feltolteni sajat videokat, amikor enekelsz, hatha felfedez valaki, manapsag egyre tobb csillag szuletik igy.)
2009. júl. 9. 20:07
2/10 anonim válasza:
Nem vagy hülye. Azzal foglalkozz, ami érdekel és amihez érzéked van, ha neked ez az éneklés, akkor nem lesz belőle baj, akár még taníthatod is idővel. Csak abban lehetsz igazán jó, ami érdekel. Engem is kinevet a család a terveim miatt, csak az a helyzet, hogy gyerekkorom óta bennem van, és most felnőttem eléggé a megvalósításhoz, és már elkezdtem megvalósítani. A család meg majd akkor nevessen, ha sikert érek el vele. Eddig minden engem igazolt, neked is ezt kívánom. Ne legyél az, ami nem akarsz, mert sose lennél jó benne, azzal meg többet ártasz mindenkinek.
2009. júl. 9. 20:07
3/10 anonim válasza:
Jól választottál, angol nélkül kevés helyen tudsz érvényesülni, akármi is lesz belőled.
Viszont az, hogy énekes lesz-e belőled ettől a gimitől kétlem, de azért sok-sok szerencsét kívánok neked! :)
2009. júl. 9. 20:31
4/10 anonim válasza:
Jól tetted sztem. Én is angolra megyek, de nekem a családom nincs ellene. Ha később énekelni nem akarsz majd, az angol akkor is jó.
2009. júl. 9. 20:32
5/10 anonim válasza:
Dehogy vagy idióta!
Mindenkinek egy élete van, neked is, nekem is, és senkinek nem mondja Szent Péter, hogy menjen vissza még egy körre.
Ezt az egyet kell leélni tartalmasan, sok boldogságban és szeretetben. Éld a SAJÁT életedet!
Aztán, ha befutott sztár lettél Amerikában, légyszi küldj jegyet a koncertedre!
2009. júl. 9. 20:33
6/10 anonim válasza:
Nem túl gyakori dolog, hogy valaki 14 évesen kész jövőképpel bír. Ne foglalkozz a körülötted élők véleményével, hanem igenis valósítsd meg az álmaidat. Küdj érte tűzön-vízen át!
2009. júl. 9. 20:45
7/10 anonim válasza:
Nem igazán értem a szüleidet. Mi abban az "élet elrontása", ha anyanyelvi szinten megtanulsz angolul? Tök mindegy, hogy énekes leszel-e, vagy rendőr, vagy bármi, de ma már ALAP az angol tudás.
A másik: készülj arra, ami lenni szeretnél. Bármi a munkát, a hivatásod, 10-15-20 év munkavégzés után már nem imádod annyira (tisztelet a kivételnek). Ha meg már akkor utálod, amikor tanulni kezded, hát... jóra nem fog vezetni.
Az angol pedig igenis nagyon-nagyon jó ötlet! Mindent bele!
2009. júl. 9. 21:56
8/10 anonim válasza:
Még bőven ráérsz eldönteni, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel. Mindenesetre szerintem jó választás a jelenlegi suli mindenképpen. Később, ha meg is gondolod magad, a nyelv akkor sem jön rosszul. Olyan szakmát nem érdemes választani, amit zsigerből utálsz. Az olyan lenne, mintha a suliban nem lenne nyári szünet és folyton napi nyolc órában szünet nélkül az az óra lenne, amit a legjobban utálsz és folyamatosan figyelned kéne. Mert kb. ilyen az, amikor mi felnőttek olyan munkát választunk, amit utálunk. És bónuszként minden hétköznap be kell menni és nem maradhatsz betegnek sem otthon mert éhenhal a család akkor. Szóval szerintem rendőr semmiképpen ne legyél.
2009. júl. 9. 22:34
9/10 anonim válasza:
Az nagyon fontos az életben, hogy azzal foglalkozz, amit szívesen csinálsz. Higgyél magadban, valósítsd meg az álmaidat akkor is, ha csak te hiszel benne. Sok sikert!
2009. júl. 10. 08:19
10/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm lemondani egészen boztos nemfogok róla nevessenek ha akarnak:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!