Most akkor állandóan a családom meg az én nyakamra fognak járni? Ez már zaklatás?
Figyelt kérdés
Volt legjobb barátnőm nem érti meg,hogy már többet nem akarok vele barátkozni,ennek ellenére bejelentés nélkül beállíottak hozzánk,engem elhordtak mindennek( a volt barátnőm meg az anyja,a csaj már rég felnőtt)a lány anyja azzal zaklat,hogy vegyem vissza az albérletbe a lányát,mert nincs lakótársa,és azt parancsolgatta nekem,hogy most már én intézzem el a lányának a lakást.Legközelebb,ha jönnek,tuti nem engedjük be őket...2012. aug. 22. 12:54
1/9 anonim válasza:
Közlöd velük, nem kívánatosak nálatok. Persze, ez nem jelenti azt, hogy nem fognak menni. Vannak, akik kitartóak.:))
2/9 anonim válasza:
Ezek nem normálisak.Jelentsd fel őket zaklatásért.
4/9 anonim válasza:
Ez nekem zavaros!
Akkor a szüleiddel laksz albérletben és oda kéne bevenni a barátnődet? Vagy külön laksz?
A lány szülei jóban vannak a te szüleiddel?
Bár ha a szülők egymással jóban vannak és a szüleid fizetik a lakbért akkor bizony van beleszólásuk!
Ha meg se a szüleid se te nem akarod őket látni akkor miért jönnek?
Azért kevesen vannak akiket kategórikusan elküldenek a francba és így jönnek vissza...
És miért utáltad meg a "volt legjobb barátnődet" annyira hogy most hallani sem akarsz róla?
zavaros az egész...
5/9 A kérdező kommentje:
a volt barátnőm átvert engem,és több más barátomat,képembe hazudott,én otthon lakom,egyetem miatt tavaly lakótársak voltunk a csajjal
2012. aug. 22. 13:07
6/9 A kérdező kommentje:
csak egyetem alatt lakunk albérletben,de a csaj átvert,én kijelentettem,h nem akarok vele egy lakásban lakni,és nem akarom,hogy még egyszer bejelentés nélkül vasárnap este nálunk időzzenek órákig
2012. aug. 22. 13:09
7/9 A kérdező kommentje:
ők "kitartóak"
2012. aug. 22. 13:10
8/9 anonim válasza:
ezen mit kell kiakadni?kihívod a rendőrséget és kész!vagy eleve nem engeded be őket,ahogy már te is írtad.
9/9 anonim válasza:
Hát, zsák a foltját, te is baromi kitartó vagy. Ez ebben a hónapban a sokadik kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!