Zaklatás? Ha bemegyek a telefonszolgáltatómhoz ( t-mobile), ott lehetőség van a szám lenyomozására? Ők kitudják deríteni ki hívogat állandóan?
Már vagy egy hónapja minden nap kb 4-5 alkalommal megcsörget vki ismeretlen számról. De épp hogy csak kicsöng, ha sikerül is felvennem akkor se szól bele, majd egy idő után leteszi.
Ugyan tudom, hogy ez a szex témakör, de ezt olvassátok a leggyakrabban, ezért írom ide a kérdésem.
Keress rá a google-ba a számra, lehet, hogy pénzlehúzós dolog ez.
Amúgy a mobilszolgáltató nem ad ki semmit neked, csak ha bírói végzést hozol, ahhoz meg a rendőrségre kell menni és ők intézik ezt.
A te szolgáltatód tudja, hogy melyik szolgáltatótól jött a hívás. A hívó szolgáltatója pedig tudja, hogy ki a hívó.
Te max. a telefonszámot tudhatod meg, amiről hívtak, a saját szolgáltatódtól. A többihez a rendőrség segítsége kell, bár sanszos, hogy nem fognak foglalkozni veled.
A saját szolgáltatód neked, mint ügyfélnek, megmondja, hogy milyen számokról érkezett hívásod. Ehhez semmi nem kell, főleg nem bírósági végzés. A többi, érdemi információhoz kell a rendőrség csak.
A tudakozók meg csak a vonalas számokat, és az előfizetéses mobilszámokat listázzák.
Kártyás mobilt sem nagyon lehet már manapság névtelenül szerezni, bár nekem még sikerült. :)
Én is jártam így, el is kezdtem nyomozgatni, és olyan iszonyú egyszerű megoldása volt, hogy el se hiszem.
Samsungod van?
Fogadott hívásba szerepel, hogy keresett?
Ha az első kérdésre igen, a másodikra nem a válasz akkor tudom a megoldást, ha nem erről van szó,akkor rendőrség. A telefontársaság nem adhat ki adatot, felhívják ha megtalálják, és megkérik, hogy fejezze be a zaklatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!