Tönkre teszi a kapcsoltunkat az ex, mi a helyes lépés? Adnátok tanácsot?
Elég nehéz helyzetben vagyok és kezdek türelmetlen lenni.
A kedvesemmel volt egy időszak mikor össze vesztünk és szakítottunk, ez a 3 hónap volt. Addig volt valakije aki mára megkeserítette az életem.
Kibékültünk, de a csaj zaklatja a párom (ezt nem vallja be a párom), farcolja magát a csaj és vett egy kutyát amit a pasimról nevezett el.
Próbálom helyén kezelni a helyzetet és úgy felfogni, hogy segítek a pasimnak és nem hisztizek, de ez már 7-8 hónapja tart. Kezd elfogyni a türelmem, mi tévő legyek?
Mit jelent az, hogy zaklatja a párod ? Ha a kutyáját róla nevezi el, ez még bocsánatos bűn.
Riválisodnak érzed ? Ha nem, akkor ne törődj vele.
Ha a párod zavarná, nyilván már leállította volna.
Otthagynám a pasit.
No, nem a csaj miatt, hanem azért mert nekem nem kellene egy olyan nyámnyila tutyimutyi fickó, aki 7-8 hónap alatt sem képes leépíteni egy nőt.
Vetélytársamnak sehogy nem érzem, de ami sok az sok.
Mindenkinek híreszteli, hogy mennyire oda van a pasimért meg minden, persze ezek vissza jutnak hozzám, persze nem a barátomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!