Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkre teszi a kapcsoltunkat...

Tönkre teszi a kapcsoltunkat az ex, mi a helyes lépés? Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

Elég nehéz helyzetben vagyok és kezdek türelmetlen lenni.

A kedvesemmel volt egy időszak mikor össze vesztünk és szakítottunk, ez a 3 hónap volt. Addig volt valakije aki mára megkeserítette az életem.

Kibékültünk, de a csaj zaklatja a párom (ezt nem vallja be a párom), farcolja magát a csaj és vett egy kutyát amit a pasimról nevezett el.

Próbálom helyén kezelni a helyzetet és úgy felfogni, hogy segítek a pasimnak és nem hisztizek, de ez már 7-8 hónapja tart. Kezd elfogyni a türelmem, mi tévő legyek?

2012. aug. 16. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
jól nézel ki?
2012. aug. 16. 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy zaklatja a párod ? Ha a kutyáját róla nevezi el, ez még bocsánatos bűn.

Riválisodnak érzed ? Ha nem, akkor ne törődj vele.

Ha a párod zavarná, nyilván már leállította volna.

3/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt az embert lehet így kikészíteni aki hagyja is magát. Ha nem foglalkoznál az exel, ha tudomást sem vennétek a dolgairól akkor egy idő után ő is eltűnik a képből.. Nem kell foglalkozni vele,és nincs gond
 4/13 anonim ***** válasza:
30%

Otthagynám a pasit.

No, nem a csaj miatt, hanem azért mert nekem nem kellene egy olyan nyámnyila tutyimutyi fickó, aki 7-8 hónap alatt sem képes leépíteni egy nőt.

2012. aug. 16. 20:11
 5/13 A kérdező kommentje:

Vetélytársamnak sehogy nem érzem, de ami sok az sok.

Mindenkinek híreszteli, hogy mennyire oda van a pasimért meg minden, persze ezek vissza jutnak hozzám, persze nem a barátomtól.

2012. aug. 16. 20:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Őt nem érdekli a csak, így ügyet sem vesz, sem az sms-ről em a hívásokról, sem a szóbeszédekről. (ezt mondja)
2012. aug. 16. 20:15
 7/13 A kérdező kommentje:
A csaj, bocsánat.
2012. aug. 16. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint semmi kapcsolat nincs köztük. Nem beszélgetnek, nem találkoznak semmilyen ügyben, csak a csaj szokta hívogatni vagy smst küldeni? Ha így van, akkor nem tudom mit várnál, hogy mit tegyen a pasid? Nem igazán értem.
2012. aug. 16. 20:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Találkozni elvileg nem szoktak, ezt mondja és bízok benne. De ugye azt sem nagyon említi, hogy a csaj kinyomozta a címem és meg akar keresni.
2012. aug. 16. 20:21
 10/13 anonim ***** válasza:
De Te úgy érzed, hogy valahol a barátod mégiscsak foglalkozik a csajjal, ha mást nem, a büszkeségét legyezgeti, ezért nem állítja le.
2012. aug. 16. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!