Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkre teszi a kapcsoltunkat...

Tönkre teszi a kapcsoltunkat az ex, mi a helyes lépés? Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

Elég nehéz helyzetben vagyok és kezdek türelmetlen lenni.

A kedvesemmel volt egy időszak mikor össze vesztünk és szakítottunk, ez a 3 hónap volt. Addig volt valakije aki mára megkeserítette az életem.

Kibékültünk, de a csaj zaklatja a párom (ezt nem vallja be a párom), farcolja magát a csaj és vett egy kutyát amit a pasimról nevezett el.

Próbálom helyén kezelni a helyzetet és úgy felfogni, hogy segítek a pasimnak és nem hisztizek, de ez már 7-8 hónapja tart. Kezd elfogyni a türelmem, mi tévő legyek?

2012. aug. 16. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A telefonszámcsere ésszerűnek tűnne.
2012. aug. 16. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:

ha nem érzed vetélytársadnak és a pasid se tartja a kapcsolatot akkor miért foglalkozol vele?

mindenki annak nevezi el a kutyáját aminek akarja

és ha rajong a pasidért hát istenem, van egy rajongója. gondolom te sem csak a párodnak tetszel.

megkeres? és mit tud csinálni, csúnyát mond, azt mondja majd hogy szállj le a pasiról akivel kölcsönösen szeretitek egymást csak mert ő érte rajong?

a szemébe kell nevetni és le kell f.sni, ennyi.

ameddig érzi hogy te foglalkozol vele akár egy kicsit is, kimutatod hogy téged bosszant, addig fogja ezt csinálni.

ha már nem is érdekli a srác, akkor is, csak hogy téged bosszantson, ha már te nyertél a pasiharcban :D

neked kell feltenned a kérdést hogy érdemes-e törődni vele

2012. aug. 16. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Le kell tojni,a párod jól csinálja majd ráun Vagy visszairni neki hogy hagyja abba és kész.

Az én párom exe is folyton csörgette meg smst küldött a páromnak egy darabig azt se tudtam ki az majd egyszercsak elárulta hogy a drága ex zaklatja,öngyilkossággal fenyegetőzik.Mondok okés irjunk neki egy frappánsat.Megvártuk hogy megint irjon valamit erre visszakérdeztünk hogy "te még élsz?"Kiakadt,elhordta a párom mindenféle szemét,lelketlen disznónak de abahagyta ,többet nem irt.

2012. aug. 17. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!