Tanácsot kérnék.19honapos lányom wc-re akar ülni, pelust leveszi, ha ráteszem órákig nem pisil bele. Mi lenne a helyes lépés?
Szerintem még túl pici. Még kíváncsiságból ül rá a wc-re, és mivel te nagyon megdicsérted, azt hiszi hogy ha állandóan csak ráül, akkor megint meg fogod. Szerintem még nem érti, hogy azért dicsérted meg, mert belepisilt.
Ha továbbra is nagyon rá akar ülni, akkor ültesd rá, ne vedd el a kedvét tőle. De látványos eredményre csak akkor számíts, ha magától szól ha jön a pisi/kaki, így kezdődik minden.
szerintem a nempisilést inkább arra kéne fogni, hogy nagyon meleg van és nem ivott eleget! legalább 1-1,5 liter folyadékot kéne innia, ha ennyit megiszik akkor kizárt, hogy nem pisil ;)
a wc-re ültetés meg nagyon jó, ha ezt szeretné, ücsörögjön csak, adj a kezébe egy könyvet, nézegesse, a szobatisztaság meg lehet ősszel eljön :)
1. vagyok. Lehet hogy most melegíti a pelus is, azért akarja levenni.
Nem baj ha leveszi, hadd vegye, úgysem fázik meg.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!