A családom már próbál felkészíteni arra hogy egyedül maradok. Tényleg így lesz?
Persze, hogy van rá esélyed. Nem vagy túlkoros, még lesz időd, hogy megtaláld a nagy Ő-t.
Sok sikert hozzá:)
Először is próbálj meg változtatni az eddigi életviteleden, hozzáállásodon, külsődön...
Nem sokan ismerkednének egy önbizalomhiányos, szorongó lánnyal. Én sem.
Amíg ilyen vagy képtelen lennél egy kapcsolatban szeretetet adni a párodnak. És megszűnne kölcsönös lenni a kapcsolat.
Gondold át.
Én is hasonlókon mentem keresztül, tudom miről beszélek.
24F
Csak már bizonyos szempontból benne vagyok a korban...
A gimis/általános sulis osztálytársaim nagy része évek óta tartó komoly kapcsolatban él. Tényleg nagyon sokan 2 éve minimum, de sokan 5-6 éve együtt vannak a párjukkal, új kapcsolatos nem is nagyon van. Vannak akiket eljegyeztek, vagy házasok már. És ahogy telik az idő majd egyre többen lesznek akik házasodnak, gyereket vállalnak. Én meg...
Most az önsajnáltatást fogod választani? Az sem vezet semmire. Sőt...
Te nőként bármikor találhatsz pasit. Míg egy férfi átlagos külsővel már nem. Gondolkozz el ezen is.
Te meg kivárod a megfelelőt!Ennyi!
Neked is lesz párod,ne keseredj el!
Akinek meg nem tetszik,hogy te ilyen vagy és jelenleg nincs senkid az pukkadjon meg!Ne foglalkozz mindenféle idiótával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!