Nem kell a gyerek! Mit csináljak?
Egy jól sikerült buli eredménye... még nem született meg. Próbáltam rábeszélni a csajt, hogy vetesse el de ő nem akarta pedig még ő is fiatal. Nem is ismerem. Nemis biztos hogy az enyém. Nekem egyáltalán nem kell gyerek senkitől. Nem akarom megismerni mert az neki is és nekem is rossz lenne. Nem is tudom mit csinálok ha tényleg az enyém. Mit csináljak? Van valami megoldás?
Ne fikázzatok!
22F
Senki nem kényszerítette a kérdezőt,hogy dugja meg a csajt.
Könnyű mindig a nőkre fogni ;)
Nem zavar benneteket, hogy már réges-régen nem a feltett kérdésre válaszoltok?
Mi értelme van egymásnak esni, egymás véleményét kritizálni, a másikat kioktatni, a másikat sértegetni, stb.
A kérdező réges-régen vagy egy újabb buliban újabb csajt kúr, vagy elment aludni, vagy csak röhög a markában, hogy jól felkavarta az indulatokat a kitalált kérdésével.
Olyat nem lehet, hogy a csajjal megbeszéled, hogy ne valljon be téged? Nem tudom, hogy működik, nem akarok nagy butaságot írni. Akkor se pénz, se felelősség.
Legalábbis egyik ismerős (tini lány...) így tett, nem akarta az apát látni se, gyerektartás sincs, de apa sem.
örökbeadás?
neked se kéne "apaként élned" és a csajnak sem kéne a tudattal élni, hogy megölte a gyerekét
"Örökbeadásról még nem beszéltünk."
Szerintem ne is nagyon vesd fel, én kinyírnálak a helyében. Érezni ahogy rugdos, megszülni, majd odaadni másnak, hogy nevelje... és utána minden hasonló korú szembejövő gyereknél elgondolkodni, hogy vajon az ő gyereke-e... ez nekem kegyetlen.
Amúgy meg sz.r ügy, de ez van, vállald a felelősséget.... A d.gással ez jár. Néha csak az öröm, néha a nemi betegség, néha a kölök. És még kettőtök közül te jártál a jobban, mert te már attól jó apának leszel titulálva, ha rendszeresen odalököd a pénzt és néha jópofizol a gyereknek. Viszont éjjel ő fog felkelni hozzá óránként ha lázas, ő fog nehezen munkát és új párt találni, ő fog kuncsorogni egy szabad estéért valakinek, hogy vigyázzon addig a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!