Elmeséled a legkínosabb történeted?
volt egy srác akivel összejöttem, úgy volt, hogy járunk is, voltam nála kb kétszer.
amikor megismertem egy másik srácot és felmentem hozzá, végül azzal jöttem össze.
amikor találkoztam az elsővel, elkértem a teloját felhívni a másodikat.
amikor találkoztunk megkérdezte, hogyhogy a főbérlője telójáról hívtam....
a végén kiderült a két srác ugyanott lakik, ugyanabban a kéróban voltam kétszer (annyi különbséggel, hogy egyszer az egyik, másszor a másik szobában)
ezután az első srác is kiakadt, hogy nem jövök vele össze, de a saját lakásában fekszem le az albérlőjével!!!
az egész haveri kör ezzel cikizett napokig, hogy lehetek ilyen agyatlan, hogy azt sem tudom ugyanott voltam, csak másik sráccal.
dehát olyan egyformák amúgy is ezek a panellakások...
A 12. nagyon jo.
Nekem a legkinosabb az volt, mikor kiskoromban a szomszedlany (a baratnom) elmeselte, hogy a nagynenje es nagybatja kiskorukban egyutt furodtek, es a nagybacsi a nagyneni szajaba pisilt.
75.
Szerintem ott másról volt szó! XD
Tök jó sztorik.
Hát én idén szilveszterkor alakítottam. Annyira berúgtam, hogy bár senki sem táncolt én és egy fiú ismerősöm egymásnak háttal összebújva ráztuk a csípőnket. Már mindenki minket nézett. Majd később befutott egy másik srác, akit addig egyszer láttam csak és teljes meggyőződéssel azt mondtam neki, hogy tök cuki a pulcsid. másnap azt hittem elsüllyedek szégyenemben.
meg én ha iszok mindenről ódákat tudok zengeni. barátnőm szülinapján is beittam, spicces voltam és egy óráig csak arról beszéltem, hogy milyen fantasztikus az üvegmosó cucája, mert van egy szivacs is a végén. már mindenki rajtam röhögött, nah ők sem voltak józanabbak. állati ciki. dícsértem már szobanövényt és a barátnőm pasiját is, hogy mennyire jó, hogy ő van a barátnőmnek. mindezt persze a srácnak.
Fú, ez már vagy a negyedik sztorim lesz ide, durva, hogy mekkora lúzer vagyok xD
17 éves voltam, harmadikos gimis. Egy végzős lány barátom megkért, hogy ballagtassam el, amire természetesen igent mondtam. Igen ám, csak egyszer csak azon kaptam magam, hogy bakker, mindjárt ballagás, nekem meg egy büdös petákom sincs virágra. Egy doboz bonbont vettem korábban, de a virág mégiscsak kötelező. Égett az arcom édesanyámtól kérni, ezért húztam, halasztottam a dolgot. Odáig fajult a dolog, hogy ballagás reggelén fogyott el az ötlet, így álltam oda anyám elé, már a pánik szélén. Anyám teljesen kiakadt, de nem azért mert kérek, hanem mert ha egy nappal korábban szólok, vett volna magához készpénzt, most viszont nincs nála csak 1000 ft.
Én nagyon megkönnyebbültem, de anyám szemében láttam az aggodalmat, amit a virágboltba érkezve meg is értettem: a legolcsóbb csokor 2500-ba került. Na itt már tényleg a sírás szélén álltam, és lángvörös fejjel, 120-as pulzussal próbáltam valami válságmegoldást kiötölni, mert egy óra múlva ballagás. Számolgattam, mit is lehetne ebből a tőkéből kigazdálkodni, amikor az egyik virágkötő hölgy kedvesen elkezdett faggatni. - Ballagásra? - Igen. - Fiú/lány? - Lány. - Párod, vagy csak barát? - Csak barát. - Ez esetben tudom ajánlani (bla... bla... bla...). Na én ekkor vágtam a szavába remegő hangon, és közöltem vele financiális korlátaimat. A nő egy kissé megmerevedett és kínos egy perces gyászszünet állt be. Ezután a hölgy vett egy nagy levegőt, vetett rám egy szánakozó pillantást, majd ránézett a főnökre, aki meghitt mosollyal csak bólintott egyet. Egyszer csak a nő elkezdett dolgozni, és kötött nekem egy nagyon pöpec kis csokrot (kb 2-3 ezer forint közöttit) és csak az ezrest kérték el.
Végül csak jóra fordult minden, én úgy megkönnyebbültem, mintha most közölték volna, hogy mégsem vagyok rákos, legszívesebben megcsókoltam volna a boltos nőt. Önfeledten, újjászületve trappolok a ballagásra, virág is van, csoki is van, minden rendben, ennek örömére szívjunk el egy cigit. És itt jön az, hogy amit az úr ad, azt el is veszi, mert a szeles időben, ha hiszitek, ha nem, én úgy felgyújtottam azt a k*baszott csokrot, mint annak a rendje. Egyszerűen van az a balf*sz, akin nem lehet segíteni, keríthet nekem anyám pénzt a semmiből, csinálhat nekem a virágárus háromszoros értékű csokrot, mint amennyi pénzem van, mindezt pusztán jó szándékból, ha én vagyok annyira nyomorék, hogy még ezt is el tudom rontani. Végül egy kissé füstös illatú, sárga rózsákból álló csokrot adtam át, mellette a zöld díszítés kissé kormos volt, a papírban meg akkora lyuk éktelenkedett, hogy az öklöm kétszer átfért volna rajta, ráadásul, ha hirtelen mozdítottad a csokrot, még tuti ki tudtál belőle rázni egy kis pernyét is. Életemben nem sokszor égtem annyira, mint akkor. Végső soron jól jött ki a sztori, mert a csaj betegre nevette magát, miközben kínomban a cipőmet nézve elmeséltem neki a sztorit, és megköszönte, hogy feldobtam a napját.
"én úgy felgyújtottam azt a k*baszott csokrot, mint annak a rendje. " :DD
Velem a napokban történt egy kellemetlen eset.
Mentem be az irodába, lent az ajtónál összetalálkoztam a kolléganőkkel. Vásároltam egy olyan 6-os ásványvizet, de ketten cipelték, pedig nem is nehéz 6x2 liter víz... Rossz volt nézni, így felajánlottam, hogy majd én felviszem nekik.
Mikor felértünk megkérdeztem, hová tegyem és mutattak egy helyre, a fal mellett. Már tettem volna le, amikor hirtelen elszakadt az a kis fogó rajta, én pedig meglepődtem, hogy már nem húz le a súly és hirtelen felemelkedtem, aminek az lett a következménye, hogy lefejeltem a falat!
Természetesen volt nagy nevetés, az egyik nő a kávét is kiöntötte ijedtében!
Nem is azért volt gáz, mert fájt volna, hanem mert közben rácsúsztam a vizekre és nagy zajt csináltam, amire mindenki odanézett és még le is vertem egy kis vakolatot és el kellett vonulnom a mosdóba, hogy rendbe tegyem a hajam. Nagyszerű döntés volt aznap reggel kipróbálni az új hajwaxot, így legalább nem engedte, hogy simán leperegjen a hajamról a festék és a por. Nem mertem behajolni a csaj alá, így fültisztító pálcikákkal tisztogattam a hajam (csak azt találtam ott, a kéztörlős doboz már üres volt). Egy ember rám is nyitott közben, látszott az arcán, hogy nem látott még fültisztító pálcikával a haját "mosó" férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!