Elmeséled a legkínosabb történeted?
Korhaz idetlen gyerekek toloszekben tologatjak egymast a folyoson viccbol.Megunom es egyet elkapok es raszolok hangossa.
Azonnal szaljon ki a hugod a toloszekbol es vege a bohockodasnak .
Erre ram nez es igy szol : de noverke o nem tud jarni mindig toloszekben ul.
Na ezek utan szetnyilta padlo.
Egy évtizede jatszom hegedűn,az mar eleg komoly szint.
Amikor ezt megtudtak az egyetemi csoporttarsaim,megkertek hogy jatsszak egy ünnepsegen. Bementem és proba előtt elkezdtem a lányokkal hülyeskedni es menőzni a hegedűvel aminek az lett a vege hogy egy heves kezmozdulatnak koszonhetoen kirepult a kezemből a hangszer es 3 meterrel odebb az "arcaval" csapodott a foldbe.. A húrok fele elszakadt, egy kulcs eltort,a híd megrepedt,a finomhangolok kiestek. Mindenki úgy nezett rám hülyere meg összeszedtem a roncsokat es elkullogtam mert igy probalni se tudtam..
Ennek egy eve,es noha vegul a proba meg az unnepseg is sikerult meg mindig nagyon ciki.
Óriási buli, ökörködés, majd a csont részeg havert bepakoltuk a kocsiba a tetőre meg a bringáját. Elmentünk jó messzire kiraktuk a srácot egy széna boglyánál mellé a bringát és ott hagytuk majd kora reggel vissza mentünk.
Lesből figyeltük, ahogy felkel néz körbe bamba fejjel és nem érti mi van, hol van. Lestoppolt egy kocsit némi információért majd némi hezitálás után elindult vissza a faluba biciklin.
Mi is spuri vissza mire megérkezett mi már ott ültünk a presszó teraszán és ártatlanul kérdezgettük, hogy hova tűnt.
Erre elmeséli, hogy képzeljük el, reggel hol ébredt és lestoppolt egy kocsit mert nem tudta hol van, a sofőr meg úgy nézett rá, mint valami elmebetegre.
Aztán vagy két hétig azzal hencegett mindenkinek, hogy tök részegen milyen messzire el tud bringázni!
Aztán nem bírtuk már röhögés nélkül és elmondtuk neki. Olyan ideges lett majdnem leszedte a fejünket.
Egyébként is be volt rágva ránk mert nem ez volt az első eset, hogy átvertük.
Nem volt egy iq bajnok bioszból majdnem meghúzták úgyhogy erre építve elküldtük a sokeszűt a henteshez egy kiló nyúlzúzáért:)
Persze pedzegette, hogy talán a nyúlnak nincs zúzája de leoltottuk, hogy mi vidéki gyerekek ezt jobban tudjuk a városiaknál....
Aztán lila fejjel rohant vissza és leordította a fejünket, hogy átvertük és a hentes a bárddal jött ki a pult mögül olyan ideges lett azt kiabálta, hogy kifilézi ha nem takarodik el a hülyeségeivel:))))
Vidéki nagyszüleim meghívására elvittem egyszer hozzájuk a legjobb barátnőmet mert nagyon szeretett volna látni egy olyan igazi falusi disznóvágást meg disznótort meg szívesen beszállt volna segíteni.
Minden nagyon jól alakult de az utolsó napokban elkapta a nátha és elég ramatyul volt.
Egyszer, mikor bementem hozzá egy kanna teával megkérdezte, hogy ebben a faluban nincs egy normális orvos? Mert, hogy a nagyapám folyton valami lódoktornak akar szólni. Most nehogy azt mondjam, hogy jobb híján az állatdoki foglalkozik az emberekkel is nehogy ezzel idegeljem!!!
Kitört belőlem a röhögés és amikor újra kaptam levegőt felvilágosítottam, hogy nem egy lódoktorhoz kell mennie hanem Dr. Ló-hoz! Szegény dokinak ez volt a vezetékneve nem tehetett róla folyton ugratták miatta:)
Szegényke így is folyton bonyodalmak áldozata volt egyszer egy baleset miatt a rendőrség kijött a szomszéd településről és, amikor a helyiek megemlítették, hogy szóltak a Ló doktornak akkor az egyik rendőr megjegyezte, hogy állatorvossal nem sokra mennek inkább egy rendes orvost kéne hívni. Aztán felvilágosították őt is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!