Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bejött már valakinek az...

Bejött már valakinek az értékesítési munka? Elmesélnéd a történeted? Egy érdeklődő pályakezdő!

Figyelt kérdés
Miért pont értékesítésbe mentél bele, mennyire volt nehéz bejutnod, milyen fizetést kaptál. Ami csak eszetekbe jut! Köszi
2012. márc. 12. 19:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem bejött. Tavaly kezdtem el foglalkozni vele. Külföldi cég. A termék értékpapírhoz hasonlít. Azt szeretem benne, hogy akiknek ajánlottam azok eddig mind nagyon jól jártak vele. Rövid ideig van lekötve ezért szeretik az emberek. Az értékesítés pedig többszintű(multilevel), tehát mások munkája után is kapok jutalékot. Volt olyan hónapom, annyit kerestem mint egy hagyományos munkával egész évben :) Ráadásul nemzetközi a piac, és ami verhetetlen, nem a terméket magát kell eladnom, csak a lehetőséget.
2012. márc. 12. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!