Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből éltek pályakezdők?

Miből éltek pályakezdők?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehéz volt lelkileg míg nem találtam munkát. Vagyis inkább a munka talált meg engem. Épp akkor tájt fogytam volna ki a megtakarításaimból.
2011. nov. 6. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Én bevallom most a szülőknél lakom, cserébe persze segítek amiben tudok.
2011. nov. 6. 12:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Én még most is a szülőkkel élek, persze adok haza a rezsibe. De jó lenne egy saját "tér".
2011. nov. 6. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Én is itthon lakok még, 20 éves vagyok. Havi 120-at kapok kézhez, ebből 20-at adok a rezsibe, a többit félrerakom(kb 30-40-et költök el egy hónapba belőle).
2011. nov. 6. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
én is a szülőknél lakom, munkanélküli vagyok de ha van munkám haza adok 30 at.
2011. nov. 7. 01:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg nehéz, 3 hónapja keresek munkát. de semmi
2011. nov. 7. 01:24
 6/7 anonim válasza:
24 vagyok, és én is a szülőknél élek. netto 90-100at keresek vidéken. Bejárás a munkahelyemre havi 30. Eszek, iszok, néha egy kis szórakozás, és kb 10-20 ezret tudok félretenni. Ha nagyon meghúzom a nadrágszíjat, akkor 30-35-őt is menne. Lényeg az, hogy így is esélytelennek tartom azt hogy külön költözzek.
2011. nov. 7. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok,és július óta nem találok munkát. Elképesztő komolyan mondom. Próbáltam ismerősökön keresztül,saját erőből, szúrópróbás önéletrajz-küldözgetéssel munkát találni,de eddig semmi. Ami már összejött volna,kiderült,hogy átverés. Nagyon kellene a pénz,és persze egy kicsit szeretnék kiszakadni az itthoni légkörből is.

Ha dolgoznék kb. 20.000 Ft-ot adnék haza, a többit elraknám,és élnék egy kicsit pár ezer Ft-ból (mozi,színház vagy egyéb szabadidős programok). Szeretnék jogosítványt minél hamarabb,de így esélytelen. :-( Nagyon el vagyok keseredve.

2011. nov. 7. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!