Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?
Elolvastátok a 68-as kommentet? Mert abból kitűnik, hogy tudok kompromisszumot kötni. De a több 10 km-ben tényleg nem tudok engedni. Ez igaz.
Amúgy az első kettő hozzászólás éppen nem dicsérgetett és már akkor írtam. Bocs.
Miért lenne igaza annak, aki boldogan bevonulna az idősek otthonába?! Ez inkább szánni való hozzáállás.
Pont tegnap nézegettem egy családi fotót, párom van rajta 4-5 éves korában, mögötte sorban, egymást átölelve és mosolyogva az anyuka, apuka, anyuka testvére, nagymama és dédi. Sugárzik róluk a szeretet, és mindig elszorul a torkom, ha ezzel a képpel találkozok. Nekem ők a példaképek. A nagymama az utolsó hetéig otthon volt, mellrákkal, de soha nem panaszkodott, mert szerették, ő is szerette a családját, és senkinek nem volt teher őt minden nap körbevinni a ház körül, hogy levegőzzön, és embereket lásson.
Én is így szeretnék élni, azt akarom, hogy a gyermekeink megismerjék, milyen az, amikor szerető és vigyázó nagymama van a házban. Sőt, remélem a mi segítségünkkel a dédszülői kort is megélik anyuék, az lenne az igazán szép.
23/N
"Hát igen, az emberek 99%-a. Legalább lesz bevétele az öregek otthonának. Én maradok az egy százalékban. És nem irányítja az életemet anyám. Csak én nem tudnám elviselni, hogy azt lássam, hogy rosszul érzi magát. De hát én már csak ilyen különc vagyok."
Te kérdező! Te ne forgasd ki a szavaimat! Én egyáltalán nem írtam olyat, hogy az anyát el kell felejteni!!!! CSAK MEG KELL TALÁLNI AZ ARANY KÖZÉPUTAT!!! Ez érthetetlen? Én az anyámat biztosan soha nem fogom öregek otthonába rakni, ha magatehetetlen lesz és ápolni kell. De anyukádról sem elmondható ez egyelőre, jól tudom? Attól még lehet látogatni, főzni rá, mosni rá, segíteni, hogy nem laksz együtt vele, ezzel ellehetetlenítve a saját magánéletedet. Ha nem érted, sajnállak.
túrórudi
Látom nagyon lepontoztak miatta. Ezt őszintén sajnálom. De látod, mi vagyunk a nagyon kisebbség. Nem baj, te adtál nekem erőt ahhoz, hogy van még olyan, akinek ugyanolyan az értékrendje mint nekem.
Ezt nagyon köszönöm neked és azoknak, akik szerint még van ilyen ember.
A többiekkel pedig nem érdemes foglalkozni.
Na elmentem dolgozni, este pedig jöhet a párkeresés. Ciao!
74 te sem olvastad a 68-as kommentet. Majd, ha elolvastad, akkor írj.
Szia. Vár a meló.
Kérdező!
Te nem vagy "tiszta" Hajtogatod,hogy az anyád nem depressziós, csak hajlamos a depresszióra. Ezt honnan tudod, ha nem depressziós?
Ezt onnan tudom, hogy depressziós volt, amíg vissza nem költöztem hoZZÁ. Azóta sikerült kigyógyulnia, de könnyen visszaeshet, ha megint mAGÁRA hagyom.
Bocs az elírásért, telefonról írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!