Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ez tényleg ennyire...

Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?

Figyelt kérdés
A szüleimnek én vagyok az egyetlen gyerekük. 6 éve meghalt az apám, ezért hazaköltöztem a szülői házba. Anyám hajlamos a depresszióra, és nem akartam, hogy egyedül legyen. Nyugdíjas klubba nem fog járni soha, mert azt mondja, hogy nem kíváncsi a másik bajaira, és ő sem fogja velük megosztani a betegségeit. Én is ilyen vagyok, szóval megértem. De ezt úgy látom, senki sem tudja elviselni. Most szakított velem a harmadik férfi, miután nem akartam hozzá költözni, 45 km-re. Azt még hozzátenném, hogy az ő anyja is egyedül van, kórházról kórházra viszi mert depressziós, szintén az egyedülléttől, de neki ez nem számít. Tőlem is azt várja el, hogy hagyjam egyedül. Az ennyire elviselhetetlen, hogy törődöm az anyámmal? Most akkor, míg él az anyám, addig nem fogok találni senkit? Mert az biztos, hogy nem fogom egyedül hagyni senki kedvéért.
2012. jan. 26. 11:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/160 A kérdező kommentje:

Elolvastátok a 68-as kommentet? Mert abból kitűnik, hogy tudok kompromisszumot kötni. De a több 10 km-ben tényleg nem tudok engedni. Ez igaz.

Amúgy az első kettő hozzászólás éppen nem dicsérgetett és már akkor írtam. Bocs.

2012. jan. 26. 12:55
 72/160 anonim ***** válasza:
76%

Miért lenne igaza annak, aki boldogan bevonulna az idősek otthonába?! Ez inkább szánni való hozzáállás.

Pont tegnap nézegettem egy családi fotót, párom van rajta 4-5 éves korában, mögötte sorban, egymást átölelve és mosolyogva az anyuka, apuka, anyuka testvére, nagymama és dédi. Sugárzik róluk a szeretet, és mindig elszorul a torkom, ha ezzel a képpel találkozok. Nekem ők a példaképek. A nagymama az utolsó hetéig otthon volt, mellrákkal, de soha nem panaszkodott, mert szerették, ő is szerette a családját, és senkinek nem volt teher őt minden nap körbevinni a ház körül, hogy levegőzzön, és embereket lásson.

Én is így szeretnék élni, azt akarom, hogy a gyermekeink megismerjék, milyen az, amikor szerető és vigyázó nagymama van a házban. Sőt, remélem a mi segítségünkkel a dédszülői kort is megélik anyuék, az lenne az igazán szép.

23/N

2012. jan. 26. 12:56
 73/160 anonim ***** válasza:
89%

"Hát igen, az emberek 99%-a. Legalább lesz bevétele az öregek otthonának. Én maradok az egy százalékban. És nem irányítja az életemet anyám. Csak én nem tudnám elviselni, hogy azt lássam, hogy rosszul érzi magát. De hát én már csak ilyen különc vagyok."

Te kérdező! Te ne forgasd ki a szavaimat! Én egyáltalán nem írtam olyat, hogy az anyát el kell felejteni!!!! CSAK MEG KELL TALÁLNI AZ ARANY KÖZÉPUTAT!!! Ez érthetetlen? Én az anyámat biztosan soha nem fogom öregek otthonába rakni, ha magatehetetlen lesz és ápolni kell. De anyukádról sem elmondható ez egyelőre, jól tudom? Attól még lehet látogatni, főzni rá, mosni rá, segíteni, hogy nem laksz együtt vele, ezzel ellehetetlenítve a saját magánéletedet. Ha nem érted, sajnállak.

2012. jan. 26. 12:56
 74/160 A kérdező kommentje:

túrórudi

Látom nagyon lepontoztak miatta. Ezt őszintén sajnálom. De látod, mi vagyunk a nagyon kisebbség. Nem baj, te adtál nekem erőt ahhoz, hogy van még olyan, akinek ugyanolyan az értékrendje mint nekem.

Ezt nagyon köszönöm neked és azoknak, akik szerint még van ilyen ember.

A többiekkel pedig nem érdemes foglalkozni.

Na elmentem dolgozni, este pedig jöhet a párkeresés. Ciao!

2012. jan. 26. 13:00
 75/160 A kérdező kommentje:

74 te sem olvastad a 68-as kommentet. Majd, ha elolvastad, akkor írj.

Szia. Vár a meló.

2012. jan. 26. 13:01
 76/160 A kérdező kommentje:
MÁr bocs, de meddig kéne bánkódnom valaki miatt, aki nem tudott megbecsülni engem? Rövid az élet.
2012. jan. 26. 13:05
 77/160 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező!

Te nem vagy "tiszta" Hajtogatod,hogy az anyád nem depressziós, csak hajlamos a depresszióra. Ezt honnan tudod, ha nem depressziós?

2012. jan. 26. 13:06
 78/160 A kérdező kommentje:

Ezt onnan tudom, hogy depressziós volt, amíg vissza nem költöztem hoZZÁ. Azóta sikerült kigyógyulnia, de könnyen visszaeshet, ha megint mAGÁRA hagyom.

Bocs az elírásért, telefonról írtam.

2012. jan. 26. 13:11
 79/160 anonim ***** válasza:
97%
Na figyelj, itt nem is ezzel a szituval van a gond párkeresési szempontból, hogy a férfiak nem akarnak anyád közvetlen közelében lenni, hanem a te természeteddel, ilyennel nem egyszerű az együttélés. Valamint arra nem gondoltál, hogy ha 10-ből 10 pasi minimum 40 km-re hajlandó csak élni anyádtól, akkor esetleg anyád természete nem tetszik nekik? Talán ezért akarnak minél távolabb kerülni tőle......
2012. jan. 26. 13:12
 80/160 anonim ***** válasza:
100%
:)Vicces vagy,jól tud irányítani az anyád a depijével:)
2012. jan. 26. 13:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!