Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?
"Érzelmi intelligencia kérdése."
Így van. Ezek szerint már csak olyan férfit kell találnom, aki ilyennel rendelkezik. :) Hát azt már látom, hogy kevés van, akiből lehet válogatni, mert inkább nem akarnak elviselni senkit. De azért nem lehetetlen.
Kösz
Nagyon szép tőled, hogy ennyire a szíveden viseled anyud sorsát. Sajnos nem sokan teszik meg ezt.
De sajnos ebben az állapotban anyud rabja vagy, aki így soha sem fog párt találni.
Legbelül tényleg ezt akarod?
Kedves 63-as!
Nem vagyok ide bebetonozva. Akkor odaköltöznék hozzá, a családi ház árából meg vennék egy lakást max 10 percre a lakásunktól anyámnak. Vagy ha neki úgy jobb, akkor csinálja ő ezt. Megfelel a válasz? Ez mindig is lehetőség volt, de ez sem volt jó az eddigi férfiaknak az életemben. Ők legalább 40-km-re akartak lenni tőle.
De én is kérdeznék valamit.
Az nem jutott eszébe a kedves férfiaknak, hogy milyen jól jönne a segítség majd a gyerekeknél, ha ott lenne kéznél, és nem 30-40 km-re?
Szerintem a kedves kérdező,csak visszaigazolást szeretne kapni arról,hogy ő milyen kedves és törődő gyermek!
És itt sokan köztük én is bedőltünk neki.
Na mármost szerintem,ha valaki visszaigazolást vár a cselekedetei után akkor saját maga is tisztában van azzal hogy valamit nagyon nem jól csinál!Addig nem is nagyon írt a kérdező amíg valaki el nem kezdte védeni és dicsérgetni,hát GRATULÁLOK!!!!!!Bele szartál a ventilátorba KEDVES KÉRDEZŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!