Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ez tényleg ennyire...

Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?

Figyelt kérdés
A szüleimnek én vagyok az egyetlen gyerekük. 6 éve meghalt az apám, ezért hazaköltöztem a szülői házba. Anyám hajlamos a depresszióra, és nem akartam, hogy egyedül legyen. Nyugdíjas klubba nem fog járni soha, mert azt mondja, hogy nem kíváncsi a másik bajaira, és ő sem fogja velük megosztani a betegségeit. Én is ilyen vagyok, szóval megértem. De ezt úgy látom, senki sem tudja elviselni. Most szakított velem a harmadik férfi, miután nem akartam hozzá költözni, 45 km-re. Azt még hozzátenném, hogy az ő anyja is egyedül van, kórházról kórházra viszi mert depressziós, szintén az egyedülléttől, de neki ez nem számít. Tőlem is azt várja el, hogy hagyjam egyedül. Az ennyire elviselhetetlen, hogy törődöm az anyámmal? Most akkor, míg él az anyám, addig nem fogok találni senkit? Mert az biztos, hogy nem fogom egyedül hagyni senki kedvéért.
2012. jan. 26. 11:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/160 A kérdező kommentje:

"Érzelmi intelligencia kérdése."

Így van. Ezek szerint már csak olyan férfit kell találnom, aki ilyennel rendelkezik. :) Hát azt már látom, hogy kevés van, akiből lehet válogatni, mert inkább nem akarnak elviselni senkit. De azért nem lehetetlen.

Kösz

2012. jan. 26. 12:38
 62/160 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ha te találnál olyan pasit akinek ugyanilyen tervei vannak a saját anyjával, mit tennél?
2012. jan. 26. 12:40
 63/160 anonim ***** válasza:
15%
Nem olvastam vegig a kommenteket, de nekem furcsa, hogy mindenki ellened van. (mar amit olvastam) Regebben 3-4 generacio is egyutt tudott elni, nem lett attol senkinek semmi baja. En a hazamba (egyelore telek van egy kishazzal, de epitkezem) mindig odakepzelek egy szobat anyukamnak, mert idosebb koraban, ha nem tud gondoskodni magarol, termeszetes, hogy velunk lesz. Ha meg tud, akkor is elfer, igy penzben is jobban kilehet jonni es a gyerekekre is tud vigyazni a nagyi. Nem ertem, mi ezzel a problema. Felnott ember, meg kell huzni a hatarokat, nyilvan ne az anyos tartsa a gyertyat, de ha elfer a lakasban/hazban mi a banatert ne lakhatna ott?
2012. jan. 26. 12:41
 64/160 anonim ***** válasza:
22%
63. Jó kérdés. :)))))
2012. jan. 26. 12:42
 65/160 anonim ***** válasza:
86%
Na nehogy már most azokat savazzák itt egyesek akik szeretnének külön élni külön életet élni és családot alapítani egy külön házban.Jókat röhögök itt azokon akik azzal jönnek,hogy "mai fiatalság"..Régen is különköltöztek vagy ha nem akkor csak azért nem mert nem tehették meg.Jól néznénk ki,ha mindenki a szüleinél élne.Vidéken is mindenkinek van külön háza pedig ott idősebbek is mégis mindenkinek megvan a saját élete egy saját házban.
2012. jan. 26. 12:47
 66/160 anonim ***** válasza:
26%

Nagyon szép tőled, hogy ennyire a szíveden viseled anyud sorsát. Sajnos nem sokan teszik meg ezt.

De sajnos ebben az állapotban anyud rabja vagy, aki így soha sem fog párt találni.

Legbelül tényleg ezt akarod?

2012. jan. 26. 12:47
 67/160 A kérdező kommentje:

Kedves 63-as!

Nem vagyok ide bebetonozva. Akkor odaköltöznék hozzá, a családi ház árából meg vennék egy lakást max 10 percre a lakásunktól anyámnak. Vagy ha neki úgy jobb, akkor csinálja ő ezt. Megfelel a válasz? Ez mindig is lehetőség volt, de ez sem volt jó az eddigi férfiaknak az életemben. Ők legalább 40-km-re akartak lenni tőle.

De én is kérdeznék valamit.

Az nem jutott eszébe a kedves férfiaknak, hogy milyen jól jönne a segítség majd a gyerekeknél, ha ott lenne kéznél, és nem 30-40 km-re?

2012. jan. 26. 12:48
 68/160 anonim ***** válasza:
77%
Ne aggódj kérdező, vannak olyan pasik, akik ezt az életformát is tolerálják, csak eddig rossz helyen keresgéltél. A kommentjeidből látszik, hogy te együtt akarsz élni az édesanyáddal, ez adott. Kész, ez van. De akkor eleve ne akarj olyannal kapcsolatot, aki más városban lakik, vagy "mobil" tervei vannak, mint pl. költözködős életmód, külföldre költözés anyagiak miatt stb. Meg valószínű, lejjebb kell adni az igényekből is: ha olyan pasira vágysz, akinek van egzisztenciája, aki önálló életvitelt folytat saját lakásban pl., akkor arról jobb, ha gyorsan leteszel mert egy ilyen nem fog más anyukájának a szoknyája mellé költözni. Ellenben aki anyagilag nem tudja megengedni magának az önálló életvitelt, az még örülni is fog annak, ha beteheti valahova, a készbe a seggét. Bocs, ez kegyetlenül szinte, de az ismeretségi körömben csak ilyet látok. Akik valamennyire is életképesek, ott csak ideig-óráig alternatíva a szülővel való együttélés spórolási céllal, hogy aztán mihamarabb önálló életvitelt tudjanak folytatni. Ellenben pl. ismerősöm 40 éves pasija, aki válás után, két gyerek utáni gyerektartással van megáldva, az kb. nőről nőre, lakásról lakásra jár, és még jól is érzi magát ott, ahol nem kell az albérletet fizetni, mert önállóan neki nem futná arra, hogy saját magát fenntartsa. Máshol is jól megvannak, de ott is a pasi legtöbbször munkanélküli volt, meg egyébként is olyan kaliber, aki kb. életfogytiglanig minimálbéres fizetésnél jobbat nem fog kapni, de ő is frankón elvan, mert azáltal, hogy a nője anyukájával laknak egy szép házban, már eleve sokkal jobb körülmények között él, mint amit magának valaha is biztosítani tudott volna. Csoda, ha el is vette a nőt?
2012. jan. 26. 12:49
 69/160 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem a kedves kérdező,csak visszaigazolást szeretne kapni arról,hogy ő milyen kedves és törődő gyermek!

És itt sokan köztük én is bedőltünk neki.

Na mármost szerintem,ha valaki visszaigazolást vár a cselekedetei után akkor saját maga is tisztában van azzal hogy valamit nagyon nem jól csinál!Addig nem is nagyon írt a kérdező amíg valaki el nem kezdte védeni és dicsérgetni,hát GRATULÁLOK!!!!!!Bele szartál a ventilátorba KEDVES KÉRDEZŐ

2012. jan. 26. 12:50
 70/160 anonim ***** válasza:
97%
Igen, itt alapvetően az (is) probléma és nem is kicsi, hogy te nem vagy kompromisszumkész. Nem ismerlek, nem tudom más témában hogy vélekedsz, de, hogy valaki ennyire mereven ragaszkodjon valamihez, maximálisan elutasítva a másik véleményét, no ezt nem igazán tudják tolerálni az emberek. És ez lenne a párkapcsolat lényege....
2012. jan. 26. 12:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!