Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ez tényleg ennyire...

Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?

Figyelt kérdés
A szüleimnek én vagyok az egyetlen gyerekük. 6 éve meghalt az apám, ezért hazaköltöztem a szülői házba. Anyám hajlamos a depresszióra, és nem akartam, hogy egyedül legyen. Nyugdíjas klubba nem fog járni soha, mert azt mondja, hogy nem kíváncsi a másik bajaira, és ő sem fogja velük megosztani a betegségeit. Én is ilyen vagyok, szóval megértem. De ezt úgy látom, senki sem tudja elviselni. Most szakított velem a harmadik férfi, miután nem akartam hozzá költözni, 45 km-re. Azt még hozzátenném, hogy az ő anyja is egyedül van, kórházról kórházra viszi mert depressziós, szintén az egyedülléttől, de neki ez nem számít. Tőlem is azt várja el, hogy hagyjam egyedül. Az ennyire elviselhetetlen, hogy törődöm az anyámmal? Most akkor, míg él az anyám, addig nem fogok találni senkit? Mert az biztos, hogy nem fogom egyedül hagyni senki kedvéért.
2012. jan. 26. 11:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/160 anonim ***** válasza:
97%
Ez olyan hülyeség....
2012. jan. 26. 12:03
 22/160 anonim ***** válasza:
98%
Akkor lakjál vele és kész. Sok boldogságot és hosszú közös életet.
2012. jan. 26. 12:04
 23/160 A kérdező kommentje:
Ezek szerinte nem létezik olyan férfi, aki el bírja viselni a másik anyját? Mindenkinek van anyja, de úgy látszik, szeretnek gyorsan megfeledkezni róluk.
2012. jan. 26. 12:06
 24/160 anonim ***** válasza:
98%

Nagymamám 70 éves, a papám 3 éve meghalt. Mégse várja el egyetlen gyerekétől vagy unokájától, hogy költözzön hozzá és ápolja a lelkét. Komolyan, sokkal fittebb mint én, állandóan jön-megy és lefoglalja magát. Kirándulni jár, barátnőzik, tehát lefoglalja magát! Pedig megtehetné, hogy előadja a depis mamikát. De neki a büszkesége nem engedi. Nem mellesleg mindenkinek megvan a saját élete és családja.

Én 1800kmre lakom tőle, mégis ha otthon vagyok meglátogatom és sok időt töltök nála. Amikor megkérdeztem a véleményét külföldre költözésemről azt mondta: "éld az életed ott ahol boldog vagy, és tudd, hogy az én ajtóm mindig nyitva áll előtted."

Ha szeretnél családot akkor lépned kell. Ha meg meg sem próbálsz lépni és kipróbálni, hogy mi lenne az anyukáddal, ha elmész, akkor maradj ott és játsz kedves nővért mindaddig még túl idős nem leszel ahhoz gyereked legyen.

25/160 anonim ***** válasza:
88%
Pillanatok alatt kb. 20 ember mondja, hogy nem jól gondolkodsz. De szerinted igen. Nem értem, de minden jót kívánok a további közös élethez anyukáddal!
 26/160 anonim ***** válasza:
97%
Mint láthatod, az ember 99%-a nem úgy gondolja, ahogyan te. Tehát a kérdésedre a válasz ebből leszűrhető. Az emberek nagy részének ez tényleg ennyire elviselhetetlen. Te irányítod az életed (jobb esetben, vagyis nálad anyád), ha te így akarod, ahogy most élsz, akkor fogadd el, hogy nem valószínű, hogy lesz pasi, aki komolyan kitart majd melletted.
2012. jan. 26. 12:07
 27/160 A kérdező kommentje:
Szeretnék családot. Vele egy házban. De hát látom, hogy ez abszolút elképzelhetetlen a férfiaknak.
2012. jan. 26. 12:08
 28/160 anonim ***** válasza:
98%

Te jó ég ! Te szerintem rosszabb vagy, mint édesanyád, aki zsarol Téged érzelmileg. Bár szerintem nem is kell, hogy zsaroljon, mert mereven kitartasz a véleményed mellett, annak ellenére, hogy itt sorban mást javasolnak Neked.

Nem csodálom, ha nem tart ki melletted egy pasi sem és már nem is vagyok olyan biztos benne, hogy csak édesanyád miatt....

Miért kérsz véleményt, ha ennyire nem tudod elfogadni ?

2012. jan. 26. 12:08
 29/160 anonim ***** válasza:
81%
Én megértelek. Én is egyedül maradtam anyukámmal, idős is, elég késői gyerek vagyok (egyke). Én úgy voltam vele, hogy sosem hagynám el őt. Nagy házban élünk, minek mentem volna el innen? Anyut meg nem hagytam volna egyedül. Férjem költözött ide, vannak gyerkőcök is. Nincs veszekedés, szépen megvagyunk. Én segítek anyunak, viszem kocsival orvoshoz, bevásárolni, ő is mindenben segít, gyerekere vigyáz, főz ha kell, bármire megkérhetem. Sosem tudnám egyedül hagyni. Férjemék családjában is természetes, hogy nem hagyják magukra az idősebb, egyedül élő családtagot, náluk, azaz szüleivel is az egyik nagymama lakott. Megértelek, a lényeg, hogy jó viszony alakuljon ki a leendő párod és anyukád között.Fontos, hogy elkerüljétek, hogy a szülő beleszóljon mindenbe (most sarkítok). Nálunk anyu nagyon ügyesen kezeli a helyzetet.
2012. jan. 26. 12:10
 30/160 anonim ***** válasza:
25%

Úgy látom, az eddigi válaszadókat nem anya szülte.

A kérdező inkább tiszteletet érdemel, és biztos lesz férfi, akitől ezt meg is fogja kapni. (Arról nem beszélve, hogy lakáskérdés is megoldott lesz, elég sok fiatal él a szülőkkel együtt - van aki kényszerből, van aki kényelemből - nem feltétlenül elvetendő megoldás)

Persze nehezebb a párválasztás, ha helyhez vagy kötve, de egyáltalán nem lehetetlen.

2012. jan. 26. 12:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!