Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?
Azért depressziós édesanyád, mert mással akarsz élni ?! De hát ez az élet rendje ! Önálló család, önálló élet, gyerekek, stb.
Ne édesanyád életét éld, hanem a sajátodat.
Teljesen természetes érzés, ha szeretjük a szüleinket és segítjük őket, ha kell, de nem úgy, hogy feláldozod érte a jövődet, a függetlenségedet.
Mi abban a rám telepedés, hogy én lakom az emeleten, anyám meg a földszinten. Ez miért olyan elviselhetetlen?
Elsőnek. Nem vagy valami lelkiismeretes, ha ezt meg tudod csinálni.
És szerintem marha szar egyedül élni egy lakásban. Ezt nem kívánhatom senkinek. Főleg nem az anyámnak.
Kedves kérdező!
Az én anyám is hajlamos a depresszióra, de ott kellett, hogy hagyjam mert a saját életemet kell élnem. Mellette én is lassan megbolondultam volna az biztos. A pasijaidat meg megértem, hogy nem akarnak anyád seggébe költözni.
Nagynéném hasonló cipőben járt mint te, ő a nagymamám mellett volt annak haláláig egyedül, mert a mama elüldözött minden pasit. Most kezd élni 60 évesen. Ezt akarod Te is?
A szüléssel ne vegyük el az élethez való jogot....
Anyukád is le tudná foglalni magát hidd el ha nem ülnél a nyakán.
Csak akarni kell. Neki. Attól még nem élsz vele egy héten beugorhatsz hozzá 3x2 órára.
Ha viszont párkapcsolatot akarsz (normálisat) akkor költözz el. Ennyi.
Szerintem költöztesd össze a depi anyós jelöltedet a társaság függő anyukáddal,és akkor happy lesz minden!
De most komolyan,soha nem lesz normális életed,én sem hagynám az édesanyámat egyedül!Meg kell találni az arany középutat.Hidd el fogsz találni olyan férfit aki ezt megérti,csak lehet hogy 40éves korodig kell keresned!
Anyám hajlamos a depresszióra, és nem akartam, hogy egyedül legyen. ????
Vagyis depressziós is lehet.
De most komolyan hagyod magad érzelmileg zsarolni. Jaj ne már legyél önálló felnőtt vagy tényleg nem lesz pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!