Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ez tényleg ennyire...

Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?

Figyelt kérdés
A szüleimnek én vagyok az egyetlen gyerekük. 6 éve meghalt az apám, ezért hazaköltöztem a szülői házba. Anyám hajlamos a depresszióra, és nem akartam, hogy egyedül legyen. Nyugdíjas klubba nem fog járni soha, mert azt mondja, hogy nem kíváncsi a másik bajaira, és ő sem fogja velük megosztani a betegségeit. Én is ilyen vagyok, szóval megértem. De ezt úgy látom, senki sem tudja elviselni. Most szakított velem a harmadik férfi, miután nem akartam hozzá költözni, 45 km-re. Azt még hozzátenném, hogy az ő anyja is egyedül van, kórházról kórházra viszi mert depressziós, szintén az egyedülléttől, de neki ez nem számít. Tőlem is azt várja el, hogy hagyjam egyedül. Az ennyire elviselhetetlen, hogy törődöm az anyámmal? Most akkor, míg él az anyám, addig nem fogok találni senkit? Mert az biztos, hogy nem fogom egyedül hagyni senki kedvéért.
2012. jan. 26. 11:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/160 anonim ***** válasza:
98%

Azért depressziós édesanyád, mert mással akarsz élni ?! De hát ez az élet rendje ! Önálló család, önálló élet, gyerekek, stb.

Ne édesanyád életét éld, hanem a sajátodat.

Teljesen természetes érzés, ha szeretjük a szüleinket és segítjük őket, ha kell, de nem úgy, hogy feláldozod érte a jövődet, a függetlenségedet.

2012. jan. 26. 11:56
 12/160 A kérdező kommentje:

Mi abban a rám telepedés, hogy én lakom az emeleten, anyám meg a földszinten. Ez miért olyan elviselhetetlen?

Elsőnek. Nem vagy valami lelkiismeretes, ha ezt meg tudod csinálni.

És szerintem marha szar egyedül élni egy lakásban. Ezt nem kívánhatom senkinek. Főleg nem az anyámnak.

2012. jan. 26. 11:57
 13/160 A kérdező kommentje:
Nem írja még egyszer valaki, hogy anyám depressziós. NEM AZ. Csak akkor lesz az, ha egyedül hagyom. Érthető?
2012. jan. 26. 11:58
 14/160 anonim ***** válasza:
98%

Kedves kérdező!

Az én anyám is hajlamos a depresszióra, de ott kellett, hogy hagyjam mert a saját életemet kell élnem. Mellette én is lassan megbolondultam volna az biztos. A pasijaidat meg megértem, hogy nem akarnak anyád seggébe költözni.

Nagynéném hasonló cipőben járt mint te, ő a nagymamám mellett volt annak haláláig egyedül, mert a mama elüldözött minden pasit. Most kezd élni 60 évesen. Ezt akarod Te is?

2012. jan. 26. 11:58
 15/160 anonim ***** válasza:
98%

A szüléssel ne vegyük el az élethez való jogot....

Anyukád is le tudná foglalni magát hidd el ha nem ülnél a nyakán.

Csak akarni kell. Neki. Attól még nem élsz vele egy héten beugorhatsz hozzá 3x2 órára.

Ha viszont párkapcsolatot akarsz (normálisat) akkor költözz el. Ennyi.

2012. jan. 26. 11:59
 16/160 anonim ***** válasza:
98%
Ó jé, szóval hogy anyukád nem akarja, hogy elköltözz tőle? Tényleg mérgező szülő. De ezt neked kell megoldanod és erősnek lenned, mert addig nem lesz komoly párkapcsolatod, amíg anyukád ennyire rádtelepedik. Attól még lehet ápolni, ha szüksége van rá.
 17/160 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem költöztesd össze a depi anyós jelöltedet a társaság függő anyukáddal,és akkor happy lesz minden!

De most komolyan,soha nem lesz normális életed,én sem hagynám az édesanyámat egyedül!Meg kell találni az arany középutat.Hidd el fogsz találni olyan férfit aki ezt megérti,csak lehet hogy 40éves korodig kell keresned!

18/160 anonim ***** válasza:
98%
Úgy látszik, csak neked olyan érthető. Különben már régen boldog házasságban élnél valakivel. Anyukád pedig nem depresszióra hajlamos, hanem -már bocs- de inkább hisztire.
2012. jan. 26. 12:01
 19/160 anonim ***** válasza:
97%

Anyám hajlamos a depresszióra, és nem akartam, hogy egyedül legyen. ????

Vagyis depressziós is lehet.

De most komolyan hagyod magad érzelmileg zsarolni. Jaj ne már legyél önálló felnőtt vagy tényleg nem lesz pasid.

2012. jan. 26. 12:02
 20/160 A kérdező kommentje:
Szerintem itt nincs aranyközépút. Vagy vele lakom, külön szinten, vagy végignézhetem, ahogy tönkremegy. Nem tudnék úgy élni valakivel, hogy tudom, az anyám teljesen egyedül van, és lehetne velünk is.
2012. jan. 26. 12:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!