Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?
Nem, lehet hogy nem tanácsot akar kérni.
De ez miért baj?
Egyszerűen csak tudni akarja, hogy mindenki úgy gondolkodik-e, ahogy az eddigi párjai.
És a válaszok szerint.... sajnos nagyon kevés ember képes alkalmazkodásra, együttélésre, toleranciára a párja kedvéért. Ahogy az egyik válaszoló beletrafált a lényegbe: Érzelmi intelligencia kérdése.
Én is laktam anyósékkal évekig egy házban, csak egy külön szobánk volt, amúgy minden közös. Számomra az volt a legtermészetesebb dolog, hogy a párom szüleit is elfogadom a párommal együtt. Súrlódások sem voltak, mert képes voltam alkalmazkodni. És ez nem vonta maga után, hogy tönkremegy a kapcsolatunk. Semmiben nem befolyásolta a kettőnk viszonyát ez az élethelyzet.
36f
Az külön öröm lehet az iylen anyóssal éléssel mikor mondjuk rádnyit az anyós a wcn vagy kérdezi a mami van e benn valaki a férj kiszól,hogy én vagyok az mami xD
Vagy amikor még fingani sem lehet anélkül,hogy ne nézzek körül az is milyen jó lehet :D
Vagy amikor kijön az ember a fürdőből egy törölközőbe és mami szembe jön :D
Vagy amikor sexelnél a pároddal és mami akkor szeretne beszélgetni a lányával vagy kérdezni valamit. :d
Talán nem is az a gond a férfiaknak, hogy édesanyáddal akarsz maradni, hanem az, hogy érzik, nekik ott nem lenne szavuk, mert minden úgy történne, ahogy ti édesanyáddal eldöntitek.
Ne csodálkozz, ha ebbe egyetlen férfi sem megy bele.
A leírásodból kitűnik, hogy Neked mindig is édesanyád szava lesz a legfontosabb, az összes többi csak utána jön.
Igen, a férfiak (és a nők) nagy része nehezen viseli el ezt a felállást, de szerencsére akadnak kivételek.
Nekünk sikerült az, amit a kérdező is szeretne elérni. A párommal a szüleimhez költöztünk, ott a tetőteret beépítettük, pont azért mert nem akartam őket idős korukra magukra hagyni. A mi családunkban ez a természetes. Évekig gondoztuk anyai nagymamámat, majd apai nagypapámat, most pedig apai nagymamámról gondoskodunk. Ez a férjemnek nem okozott gondot, pedig ez az ő családjában nem volt "divat". 10 éve élünk így és eddig semmi problémánk nem volt ebből. Már az elején megbeszéltük azt is, hogy anyósomékat is segíteni és ápolni fogjuk, ha szükség lesz rá.
Azért megdöbbentő, hogy mivé fajultak a mai fiatalok.
Kérdező, fogd fel ezt az egészet úgy, hogy abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy viszonylag gyorsan leszűrheted, ki érdemes arra, hogy komolyabb kapcsolatot létesíts vele. Olyan párt kell találnod, akinek az értékrendje hasonlít a tiedhez. Ez amúgy minden kapcsolatra igaz, csak sok esetben már csak késön jönnek elő az eltérések, nálad ez hamar ki fog ütközni. Nem feltétlenül kell ezt hátrányként megélned, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!