Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ez tényleg ennyire...

Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?

Figyelt kérdés
A szüleimnek én vagyok az egyetlen gyerekük. 6 éve meghalt az apám, ezért hazaköltöztem a szülői házba. Anyám hajlamos a depresszióra, és nem akartam, hogy egyedül legyen. Nyugdíjas klubba nem fog járni soha, mert azt mondja, hogy nem kíváncsi a másik bajaira, és ő sem fogja velük megosztani a betegségeit. Én is ilyen vagyok, szóval megértem. De ezt úgy látom, senki sem tudja elviselni. Most szakított velem a harmadik férfi, miután nem akartam hozzá költözni, 45 km-re. Azt még hozzátenném, hogy az ő anyja is egyedül van, kórházról kórházra viszi mert depressziós, szintén az egyedülléttől, de neki ez nem számít. Tőlem is azt várja el, hogy hagyjam egyedül. Az ennyire elviselhetetlen, hogy törődöm az anyámmal? Most akkor, míg él az anyám, addig nem fogok találni senkit? Mert az biztos, hogy nem fogom egyedül hagyni senki kedvéért.
2012. jan. 26. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/160 anonim ***** válasza:
94%

El kéne dönteni,hogy szeretnél e saját életet valakivel vagy anyukádat akarod ápolni.

F/26

2012. jan. 26. 11:48
 2/160 anonim ***** válasza:
91%

Az érthetö, hogy egyetlen férfi sem akar odaköltözni egy idegbeteg, depressziós anyóshoz, de azt sem akarja, hogy a párja 40-50 km-re lakjon töle.

Vagy megpróbálod anyádat rávenni, hogy ne akaszkodjon rád, és élje egyedül az életét, vagy te maradsz egyedül.

Ha depressziós, akkor menjen orvoshoz, lehet gyógyszerekkel is javitani, de másrészt meg ha mindent a feneke alá teszel, azzak a depressziót erösited. Depresszió esetében sokat javit a helyzeten, ha gondoskodnia kell magáról, és nincs ideje azon törni a fejét, hogy miylen rossz dolga van, ha elfoglalja magát, akkor sokkal elöbb rendbejön.

2012. jan. 26. 11:49
 3/160 A kérdező kommentje:
Kedves első, ezek szerinte te el tudnád viselni, hogy anyád depressziós lesz azért, mert te mással akarsz élni? Én nem tudnám.
2012. jan. 26. 11:49
 4/160 A kérdező kommentje:
Valamit félreértettél. Anyámnak semmi baja, a volt barátom anyja lett depressziós. Az enyém, éli világát, de nem bírná elviselni, hogy egyedül éljen egy lakásban.
2012. jan. 26. 11:50
 5/160 anonim ***** válasza:
98%

soha ne lesz saját életed, mert anyád nem fogja hagyni

Értem én, hogy nem akar egyedül maradni, de ha te elköltöznél akkor meglátogathatna téged és legalább ki is kapcsolódna.

Akárki is fog jönni z életedbe az rövid idő múlva el is megy, mert anyud nem fogja engedni, hogy boldog légy valaki mással valahol máshol.

2012. jan. 26. 11:52
 6/160 anonim ***** válasza:
93%
Anyád egy mérgező szülő. Érdemes elolvasni az erről szóló könyvet. Egy bizonyos kor fölött természetes, hogy a kapcsolatban élő felek összeköltöznek. Ha te nem akarsz ilyet az anyád miatt, az oké, de akkor nem fogsz találni senkit, pont úgy, ahogy mondtad.
2012. jan. 26. 11:52
 7/160 anonim ***** válasza:
94%

Pedig ez az élet rendje,a gyerek kirepül,éli az életét,a mama meg elfoglalja magát,vannak más öregek is,összejárnak,élik nyugdijas éveiket.

Megértem a férfiakat,nem kapcsolat ahol nincs is tervben az összeköltözés

N

2012. jan. 26. 11:53
 8/160 anonim ***** válasza:
98%
Első vagyok és igen el tudnám viselni,de ettől nem leszek rosszabb ember mint te csak nekem van és lesz egy jól működő párkapcsolatom neked meg nem.
 9/160 anonim ***** válasza:
100%
Nézd érthető a te oldalad is, de a másiké is. Valahogyan meg kellene találnod az arany középutat, hogy te is boldog légy, ugyanakkor anyukád is tudd ápolni (testileg, lelkileg), valamint a leendő párod igényei is ki legyenek elégítve. De ha eleve elzárkózol attól, hogy időnként a párkapcsolatot helyezd előtérbe, akkor igen, amíg anyukád él, addig komoly párkapcsolatra nemigen számíthatsz.
 10/160 anonim ***** válasza:
98%
Amit a te anyukád produkál, azt érzelmi zsarolásnak hívják. Te tulajdonképpen azért születtél, hogy ő ne legyen egyedül idős korában? Nem kicsit önző hozzáállás egy szülő részéről. Nem jár sehova, mert nem kíváncsi mások bajára, de a te életed róla kell, hogy szóljon? Egyáltalán minek ismerkedsz akkor? Majd egy férfitól várod el, hogy hozzátok költözzön? Esetleg hozza ő is a saját anyját? Nekem is van két felnőtt gyerekem, nagyon örülök ha jönnek, de nem ők a bébicsőszeim. Ugyanis nem vagyok bébi.
2012. jan. 26. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!