Férfiak! Ez tényleg ennyire elviselhetetlen?
El kéne dönteni,hogy szeretnél e saját életet valakivel vagy anyukádat akarod ápolni.
F/26
Az érthetö, hogy egyetlen férfi sem akar odaköltözni egy idegbeteg, depressziós anyóshoz, de azt sem akarja, hogy a párja 40-50 km-re lakjon töle.
Vagy megpróbálod anyádat rávenni, hogy ne akaszkodjon rád, és élje egyedül az életét, vagy te maradsz egyedül.
Ha depressziós, akkor menjen orvoshoz, lehet gyógyszerekkel is javitani, de másrészt meg ha mindent a feneke alá teszel, azzak a depressziót erösited. Depresszió esetében sokat javit a helyzeten, ha gondoskodnia kell magáról, és nincs ideje azon törni a fejét, hogy miylen rossz dolga van, ha elfoglalja magát, akkor sokkal elöbb rendbejön.
soha ne lesz saját életed, mert anyád nem fogja hagyni
Értem én, hogy nem akar egyedül maradni, de ha te elköltöznél akkor meglátogathatna téged és legalább ki is kapcsolódna.
Akárki is fog jönni z életedbe az rövid idő múlva el is megy, mert anyud nem fogja engedni, hogy boldog légy valaki mással valahol máshol.
Pedig ez az élet rendje,a gyerek kirepül,éli az életét,a mama meg elfoglalja magát,vannak más öregek is,összejárnak,élik nyugdijas éveiket.
Megértem a férfiakat,nem kapcsolat ahol nincs is tervben az összeköltözés
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!