A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?
nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)
szeretném implantátumoztatni.
a párom nem engedi - szakítással zsarol.
próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:
olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.
mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.
lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.
nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.
az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)
nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?
de már többször szakítottam vele.
annyiban vagyok társfüggő, hogy mindig kibékülünk.
van valaki, bárki, aki kidobná a párját, mert szilikon kell?
én megoldást akartam keresni. közteset.
NEM a szilikon miatt. Hanem azért dobnám, mert alattvalót csinál belőlem.
Tényleg nem érted a különbséget? K.rvára nem a mellplasztikás dolog a gáz a "párodban".
vannak férfiak, akiknek nem jön be, ha a párjuk mélyen dekoltált ruhában, vagy miniszoknyában feszít.
a párom ilyen ember, ágáll ezek ellen.
ebből kihozza itt mindenki azt, hogy be vagyok szabályozva.
meg alattvaló vagyok.
szóval ezért tartok én csupán a szilikon kérdésnél.
Nem csak kapcsolatfüggő, de buta és befolyásolható is vagy.
Sok szerencsét!
Hát, akkor üdv a pokolban. Néhány év múlva, amikor gyerekek is lesznek és végignézik, ahogy apuka lealázza anyukát nap mint nap, olvasd vissza ezt a kérdést és egy kicsit majd verd a fejed a falba.
Amikor a leendő gyerekek felnőnek és hasonlóan terrorizáló kapcsolatba lépnek majd, akkor ismét vedd elő ezt és verd még erősebben a falba a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!