Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem megtiltja a...

A vőlegényem megtiltja a mellplasztikát. Nem érdekli, hogy nem érzem magam nőnek. Igaza van?

Figyelt kérdés

nos totál semmi mellem nincs - gyerekkori traumákkal együtt ez miatt (csúfoltak, nem egyszer megaláztak férfiak)

szeretném implantátumoztatni.

a párom nem engedi - szakítással zsarol.

próbáltam vele megbeszélni, hogy ok elfogadom magam, de:

olvastam egy cikket amiben az van, ha egy kis mellű nő szoptat, után az a semmi mell is eltűnik és csak egy lógó bőrdarab fog maradni.

mondtam, hogy kb 3 gyerek után én szeretném majd megcsináltatni.

lezárta a témát azzal, hogy akkor majd válunk úgy készüljek.

nos, ő azzal érvel, hogy ő így szeret engem és kész.

az igazság, hogy ő egy nagyon féltékeny típusú ember - és szerintem a nőiességemet akarja lenullázni (tekintve, hogy pl nyáron meg szoknyát nem hordhatok, meg sorolhatnám)

nem tudom, hogy magam tagadjam meg, vagy szakítsak egy "mellügy" miatt?

2011. nov. 13. 15:37
 11/91 A kérdező kommentje:

"Csak nehogy a műtét után vissza akarja könyörögni magát, mert nőiesebb lettél... ez esetben eszedbe ne jusson igent mondani! :) "

féltékeny létére pont hogy a szolid, szürke nők jönnek be neki, akiket nem kell félteni más pasiktól - szóval nem hogy nem könyörögné vissza magát, de nagyívben kerülne.

legszívesebben szakítanék - csak a lelkiismeretem nem bírja, hogy mellek miatt dobtam ki egy amúgy rendes, jóravaló embert.

és azon is gondolkozom, nem lehet hogy már nekem késő? ha már ennyi mindent megéltem mellek nélkül, most már lassan asszony létemre nem lenne felesleges?

2011. nov. 13. 15:54
 12/91 anonim ***** válasza:
96%

Rendes, jóravaló ember, aki megszabja, hogy mit tehetsz és mit nem???

Az ilyet nem így hívják.

Olvasd el ezt, szerintem egy-két dologban magatokra fogsz ismerni: [link]

2011. nov. 13. 16:05
 13/91 A kérdező kommentje:

kérem ne legyenek lepontozva azok akik a párom érdekeit képviselnék, mert úgy nem kapok teljes képet.

amúgy azért nem jegelem a témát, mert én már 3 gyerek előtt megcsináltatnám (szóval ha meglesz a pénz) de ő megtiltja.

ezért hoztam fel, hogy akkor esetleg majd ha még lógós bőrdarab lesz, akkor majd beleegyezne e, ha most nem.

szóval csak ezért rohantam előre a jövőbe.

2011. nov. 13. 16:05
 14/91 anonim ***** válasza:
94%
Ugye tudod, hogy tíz évente cserélni kell? :)
2011. nov. 13. 16:07
 15/91 A kérdező kommentje:
olvasom a cikket pill.
2011. nov. 13. 16:07
 16/91 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyet hagyd, el mert elnyomja a nőiességed, nem érezheted magad jól a bőrödben és ez frusztrálni fog, lelkileg teljesen tönkre tesz.
2011. nov. 13. 16:09
 17/91 anonim ***** válasza:
100%
2011. nov. 13. 16:09
 18/91 anonim ***** válasza:
100%

Minden éremnek két oldala van.

Az egyik oldal: Én már azért szakítanék, mert nem enged szoknyát hordani. Mégis mit képzel magáról? Nem a tulajdona vagy.

A másik oldal: Van egy párod, aki kis mellekkel ugyanúgy szeret, miért kellene megcsináltatnod? Én soha nem feküdnék kés alá, pedig nekem sincsenek óriási melleim.

2011. nov. 13. 16:11
 19/91 anonim ***** válasza:
86%

Tudod szerintem a probléma mélyebben van benned...egy olyan ember mellett vagy, aki megtiltja neked, hogy szoknyát hordj. Ne haragudj, de messze vagy te a szakítástól, ha képes voltál hosszú ideig benne lenni egy olyan kapcsolatban, ahol élősködnek rajtad és kitárt karokkal fogadtad az önmagadról való lemondást.Ezért gondolom, hogy ha ebbe a beteg helyzetbe te belementél, nagyon messze lehetsz attól, hogy szakíts, hiszen, valószínűleg nagyon függsz a párodtól.

Vagy ha mégis érzel elég erőt magadban ahhoz, hogy megtedd, tedd hát meg!

De szerintem ha valóban ki tudnál lépni ebből a kapscolatból, akkor már megtetted volna. Ez csak segítséggel mehet, pl egy új pasi, családi támogatás, barátaid erős támogatása. Ezeket teremtsd meg, mert ha ez nincs, az életben nem szabadulsz!

2011. nov. 13. 16:17
 20/91 anonim ***** válasza:
96%

"megcsináltatod, hogy más férfiaknak jobban bejövős legyél." Az ilyen emberek nem fogják azt fel, hogy saját magát nem bírja elviselni a tükörbe? Hogy nem azért csináltatja meg hogy mások fogdossák? Az ilyen férfiak akik elnyomnak egy nőt, komoly lelki problémákkal küzdenek, saját magukban nem bíznak, saját önbecsülésükkel van probléma, ezért inkább szürke nőket keresnek akiket nehezebb elhódítani, mert félnek hogy kevesek ahhoz hogy megtartsanak egy nőt!

Érdekes az Én párom kifejezetten támogatja, hogy jól nézzek ki, edzek vele, szoliba járok stb stb... Büszke rám és örül ha mások is meg dicsérnek! Vajon miért?

Kedves kérdező a Te pasid ezekkel a gondokkal küzd és Téged próbál elnyomni, a helyedben nem hagynám magam. Cseppet sem jóravaló ember aki megmondja neked, hogy mit csináljál, mit vegyél fel stb, de ha neked ez így jó...

2011. nov. 13. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!